2777
2789
عنوان

تاهمین دوسال پیش به زیبایی معروف بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 116 پست
اره کلا به مرور زمان خوب میکنه من شبا بعضی وقتا حوصلم میگره میزنم به صورتم میخوابم صبح پوستم خیلی خو ...

بذا بگم 

اوخر ۱۹سالگی مادرشدم ...

۲۳سالگی از طهران اومدم شهرستان 

یک سالم درگیر افسردگی بودم 

الانم پسرم خیلی اذیت میکنه 

کلا زندگیم پر از طنشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش میگفت آره بعد از باطل کردن دعایی ک نوشته شده بودو خواهر شوهرش بخاطر حسادت اینکارو کرده بود چون ...

ینی اینا واقعیه؟

والا من همه رو از دید خودم میبینم 

ینی کسی هست جادو بگیره برا عزیزاش؟

آخه زنداداشش دیگه جزئی از خونواده شه دیگه!

2805
دعارو از کجا متوجه شم؟سمت ما زیاد دعا نویس اینا نداره

ببین هرروز صبح سوره بقره با گوشیت پلی کن تا آخر بخونه صداشم کم کن چون زیاده تعداد آیه هاش.برای برطرف شدن سحر و جادو خوبه.دعانویس هم خودم تجربه ندارم ولی سوره بقره خیلی خوندنش کمک میکنه

ینی اینا واقعیه؟والا من همه رو از دید خودم میبینم ینی کسی هست جادو بگیره برا عزیزاش؟آخه زنداداشش دیگ ...

خیلی ها هستن ک از این کار ها میکنن البته مه رشت هستیم و اون خانم ک دعا گرفت برای یکی از روستا های اطراف رشت بود اصالتا ( تو روستا از آین کارها بیشتز میکنن ) 

آره درستهولی واقعا از حرف اطرافیان خسته شدم

ول کن بابا همه یچیزی میگن تو اصلا برات مهم نباشه منم قبلا واسم مهم بود ولی الان نیست 

درمورد ظاهرت چیزی گفتن اصلا واست مهم نباشه خودتو دوست داشته باش از منم خیلی ایراد میگیرن ولی واسم مهم نیست

ول کن بابا همه یچیزی میگن تو اصلا برات مهم نباشه منم قبلا واسم مهم بود ولی الان نیست درمورد ظاهرت چی ...

من واقعا بهم ریختم 

ولی ...

اطرافیانمم خیلی زر میزنن 

عکسمونوبذاریم؟

2810