2777
2789
عنوان

وصیت نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 84 پست
پس مجرد هستید انشاءالله که عاقبت بخیر باشی به فکر عروس شدنت باش

ممنون انگیزه ای ندارم برای ازدواج کردن

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
نه تمام کردم

اولا که مشکلات برای همه وجود داره،حالا یکنفر کمتر یکنفر بیشتر،

بعدشم،باید برای خودتون هدف مشخص کنید،و بدنبال هدف برید،

سعی کنید اگر دوست خوبی دارید،با او دردودل و صحبت کنید،

حتما در ورزش های دسته جمعی شرکت کنید،

افکار منفی رو در ذهن پرورش ندید،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم حتما انجام میدم من مجردم و بچه ندارم 🥲🌿✨️

بله متوجه شدم شاید میخوای عروس بشی وبرات نوشتم که زندگی قشنگیش به همین سختی هاس هروقت چیزی رو به سختی به دست آوردی قدرش رو بهتر میدونی

اولا که مشکلات برای همه وجود داره،حالا یکنفر کمتر یکنفر بیشتر،بعدشم،باید برای خودتون هدف مشخص کنید،و ...

ممنون به هدفم رسیدم میخواستم تو تکواندو موفق بشم که شدم و تمامش کردم تقریبا 

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
بله متوجه شدم شاید میخوای عروس بشی وبرات نوشتم که زندگی قشنگیش به همین سختی هاس هروقت چیزی رو به سخت ...

🌿👸🩵

خوب خیلی عالیه،چرا دنبال مربیگری نمیری؟

حوصلشو ندارم 

بیماری که داشتم هروز داره بیشتر رو روحیم و زندگیم و جسمم اثر میزاره منم دیگه وصیت نامه نوشتم✨️🌿🩵شا ...

جسارتاً می تونم  سوال کنم  بیماریتون چی هست ؟

من سال 91   تا  حدودای 1401  همچینین  وضعی داشتم   یعنی واقعا   بریده بودم دیگه........
از  سال 91   تا  93-94  اینها  روحیه ام  رو نگه داشته بودم...........................94- به بعد واقعا  شروع  کردم  به نابود  شدن  روحی ..............تا  98  به  معنای اقعی  کلمه  آرزوی  مرگ می کردم............
از   98  به  بعد  تدریجاً  نشانه های  بهبودی   نمایان  شد  الان  هم  بهترم  ولی  100%  خوب نشده ولی از اون حالو  هوای    روانی کننده نجات  پیدا کردم.............

جسارتاً می تونم سوال کنم بیماریتون چی هست ؟من سال 91 تا حدودای 1401 همچینین وضعی داشتم یعنی ...

من شیدایی دارم❤️اوه متأسفم