2777
2789
عنوان

به هر دختری میگم چرا سن پایین ازدواج کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 49 پست

اتفاقا اکثرشون درست میگن

من خیلی ها رو دیدم که سن پایین ازدواج کردن و آنقدر باسیاست و زرنگ هستن که از زن ۳۸ ساله ای که تازه ازدواج کرده بهتر زندگیشو میچرخونه 

اونوقت خیلی ها رو هم دیدم که نزدیک ۴۰ ازدواج کردن ولی هیچی بلد نیستن 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی دخترا واقعا عقلشون بیشتر از سنشونه میبینم که میگم که خب لزومی نداره حتما بالای ۲۰ شال بشن بعد ا ...

منم قبول دارم خواهرم ۲۳ سالشه به خدا عقلش انگار عقب موندست اتاقش شبیه سیسمونی نوزاده انقدر عروسک از اینستا سفارش میده ، عاشق بی تی اس و تو فاز کره ای هاست 

حالا شوهرم یه دوستی داره خانمش تازه ۲۰ شده نه هیکلش به ۲۰ ساله ها میخوره نه اخلاقش خیلی پخته و عاقله ....

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

😐🤣🤣🤣

حالا نرو تو افق بیا در جوارمون باش

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

به نظرم ازدواج زیر ۱۸ کودک همسریه و پریودهنوز  تنظیم نشدن  اما سوال شما باعث نمیشه اونا برگردن به روز خواستگاری و بگن نه ما هنوز عقلمون کامل نشده یا به همسرشون بگن برو دوسال دیگه که عقلم رسید بیا

برای اینکه کارشونو درست جلوه بدن حتی به غلط میگن من  که  خوشبختم! بقیه اون دیگه مهم نیست

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/