2777
2789
عنوان

ماجراهای من و محل کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
اخه مدیر میگه برو کار پرورشی را بکن برو کار اجرایی را بکن اصلا به من ربطی نداره ولی مجبورم میکنه

خوب حرف مدیر چون دستت زیر سنگشه باید انجام بدی مگه نمیگی میندازنت بیرون؟پس اینو انجام بده ولی با کمترین کیفیتی که میتونی برا امکارا رو که میان میگن مدیر گفته ناقص انجام بده تا امکارات سوءاستفاده نکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زرنگ باش نمیخاد حالاجلواونا زودانجام بدی یه جوری کارکن که پشیمون بشن ازینکه سپردن به شمااگه اونا4روز ...

اخه کار سختی نیست ولی خیلی پر روان باید خودشون کارشون را انجام بدن بنظرم پولشون حلال نیست چون من از شب قبل برنامه میریزم فردا یه کار عقب موندهدانجام بدم بعد این میاد تر میزنه تو برنامه ریزیم

ببخشید بی ادبانه گفتم‌از بس اعصابم خرابه الان یه کوه کار انداخته برای فردا گردنم‌که نمیدونم چقدر طول میکشه کار خودش و پرورشیه لعنت بهش

خوب حرف مدیر چون دستت زیر سنگشه باید انجام بدی مگه نمیگی میندازنت بیرون؟پس اینو انجام بده ولی با کمت ...

دردم اینه خودم ادم کمال گرایی ام و متعهد و مسبولیت پذیر تمیتونم زیرابی برم باید کار را درست انجام بدم وگرنه از خودم و شخثپصیت خودم بیزار میشم

ولی این بشر باید یفهمه من هم وظایف دیگه ای دارم نه کارهای مسخره اون را انجام بدم

تو وخدا بگوچجپری خونده که قبول شدی چندساعت خوندی رشتت چی بود؟

من همه رایگان ها راخوندم از روز ثبت نام تا ازمون روزی پنجته صفحه سعی میکردم بخونم تست و ازمون انلاین رایگان تو گروهها هست ارامش یه کانال رایگان تو ایتا منابع راداره

داره این مدیر عوضی چون من اول کارم هست نااشنا هستم میندازه گردن من من سرعتم بالاست دفتم هم بالاست ای ...

ببین اصلا کار و درست انجام نده وانمود کن که بلد نیستی در کل انقدر بد انجام بده تا خودش دیگه هیچ کاری بهت نده 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
ببین اصلا کار و درست انجام نده وانمود کن که بلد نیستی در کل انقدر بد انجام بده تا خودش دیگه هیچ کاری ...

اخه اولش نکبت ناز میکرد که نمیخوامت چون راهش نزدیک بود و نمیخواستم برم روستا سعی کردم خودم را خوب نشون بدم الان میدونن بلدم بد شد اگه هم بگم بلد نیستم قشنگ میبینم میره تو فکر برای جایگزین

نفر قبلی من ۲۰ سال سابقه داشته چون کار نمیکرده درست ردش کردن از مدرسه

2810