2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 386 پست
میترسم‌بزنه تو ذوقم

فک نکنم جواب بده حالا خودتون بهتر میشناسید اخه برا شمال رفتنم گفتین سرحال نشده بهتره وقتی میاد خونه با روی باز استقبال بشه غذا و میوش اماده باشه بدون دغدغه مربط به خونه فقط استراحت و خوابداشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایده ی خیلی خوبیه

میخوای اول بگید برای خودتون میخواید بگیرید

بعد اگه همسرتون گفت ایده ی خوبیه

برای ایشون هم بگیرید❤️

خیلی خوبه که دارین تلاش میکنید

قطعا همسرتون همیشه تو خاطرش میمونه

ایشون الان من فکر کنم برای امتحانی که گفتید در پیش دارن خیلی تحت فشار هستن

میترسم‌بزنه تو ذوقم

عزیزم میدونم که چقد وقتی میخوره تو ذوق ادم حس بدیه،الانم که شما توی شرایط روحی خوبی نیستید این تو ذوق خوردن چند برابر حالتون رو بدتر میکنه

اما یه مدت برای ترمیم رابطه باید تحمل کرد،چاره ای نیست

یه مدت باید سعی کنید هیچ چیز منفی تو رابطتون شکل نگیره تا کم کم ترمیم شه

بذارید یه موقعی که خستگیش کمتر بود و یکم سرحال تر بود این پیشنهاد رو باهاش درمیون بذارید که بتونه عقلانی تصمیم بگیره و بخاطر خستگی و اعصاب خوردی نزنه تو ذوقتون

فک نکنم جواب بده حالا خودتون بهتر میشناسید اخه برا شمال رفتنم گفتین سرحال نشده بهتره وقتی میاد خونه ...

اره سرحال نشد انچنان

ولی در کل ماساژ دوست داره‌.

ولی تو این دو سه روز یه بار خودم بهش پیشنهاد ماساژ دادم که خادم انجامش بدم گفت نه براب همین میترسم وقت بگیرم براش نره

میترسم‌بزنه تو ذوقم

بنظرم یه چندروزی زیاد دیگه نه ازش سوالی کن و نه زیاد حرفی بزن درباره چیزی باهاش 

بزار هرچیزی که ذهنشو خسته یا کلافش کرده رو خودش اول توی ذهن خودش کم کم حلش کنه و باهاش کنار بیاد مطمئن باش خودش میاد سر صحبت رو باهات باز میکنه 

شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی که از این حال و‌هوا و از خستگی دربیاد اینه که توی خونه محیط اروم براش فراهم کنی

روحیه خودتو قوی کنی و شادباشی و سرحال باشی

دررابطه با میل جنسی هم اونجور که دوست داره باشی و تو ذوقش نزنی

اگر بتونی مثل سری قبل بازم صبحانه و غذاشو اماده کنی ببره بخوره اینم خیلی خوبه

زیادم که ادم از طرفش سوال جواب کنه . طرف مقابل اگر خسته باشه ، کلافه تر میشه 

بزار خودش بیاد تعریف کنه و حرف بزنه 

اسی جان نمیگم تلاش نکن و حواستو نده بهش... ولی فکر میکنم  اگه اول خودتو در نظر بگیری که بازیابی بشی و خوشحال باشی شاید بهتر باشه... همین طور که انقدر عاشقانه به این فکر میکنی که چه کنی برای حال خوب همسرت، به این هم فکر کن که توی دراز مدت و کوتاه مدت چه کنی برای حال قشنگ خودت.. خرید، دوره دوستانه، کلاس ورزش و... هرچی به نظرت میرسه انجام بده و دریغ نکن برای وجود با ارزش خودت... ایشونم احتمالا با حال خوب شما بهتر میشه.. برای همسرتم من فکر میکنم اگه توجهت مثل قبل با چاشنی رسیدگی بیشتر باشه شاید بهتر باشه... یعنی رفتاری مثل قبل، حالا یه کوچولو مهربون تر ولی با رسیدگی غذایی و استراحتی بیشتر 🌹

اره خیلی. هنش کتاب دستشه ولی نمیخونه

شاید همون دوستتون که اقاست و داره با دوست شما اشنا میشه، بتونه کمکتون بکنه

مثلا باهاش صحبت کنید

و بگید حال همسرتون خیلی بده

چون ایشون تا حدودی در جریان هستن

البته من در جایگاهی نیستم که این پیشنهاد رو بدم 

اما با توجه به شرایط خودتون، اگه ممکن بود، بهش فکر کنید

شاید همون دوستتون که اقاست و داره با دوست شما اشنا میشه، بتونه کمکتون بکنهمثلا باهاش صحبت کنیدو بگید ...

با این نظر هم موافقم 

اگه دوست دانا و مورد اعتمادیه باهاش سر بسته یه صبحتی بکنی بد نیست 

و همین طور مادر همسرتونم شاید بتونه کمک کننده باشه حالا با توجه به شرایط خودت بسنج و ازش کمک بگیر 

.. 

ولی باز هم میگم.. الان انگاری همه حواس ها به سمت همسرته.. کی به خودت توجه میکنه؟ خودت به خودت توجه کن و ارزش بده عزیزم که قطعا وجودت با ارزش ترین و پر فایده ترینه💚🌺

شاید همون دوستتون که اقاست و داره با دوست شما اشنا میشه، بتونه کمکتون بکنهمثلا باهاش صحبت کنیدو بگید ...

با این نظر هم موافقم 

اگه دوست دانا و مورد اعتمادیه باهاش سر بسته یه صبحتی بکنی بد نیست 

و همین طور مادر همسرتونم شاید بتونه کمک کننده باشه حالا با توجه به شرایط خودت بسنج و ازش کمک بگیر 

.. 

ولی باز هم میگم.. الان انگاری همه حواس ها به سمت همسرته.. کی به خودت توجه میکنه؟ خودت به خودت توجه کن و ارزش بده عزیزم که قطعا وجودت با ارزش ترین و پر فایده ترینه💚🌺

اره سرحال نشد انچنانولی در کل ماساژ دوست داره‌.ولی تو این دو سه روز یه بار خودم بهش پیشنهاد ماساژ دا ...

عزیزم بنظرم بهش پیشنهاد نده بذار یمدت دورازهرچیزی باشه

شاید الان حتی برنامه های تفریحی و سرگرمی هم کلافش کنه

یه دوره ای رفته تو لک بنابه هردلایلی یکم بهش فرصت بده به اون آرامش ذهنی وجسمی برسه

بنظرم الان هرچیز اضافه بر سازمانی  که جزو روتینِ زندگیتون نباشه٬ میتونه کلافش کنه

نظر خودت چیه؟ 

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤