2777
2789
عنوان

رژیم مادران کودکان آلرژی رفلاکسی کولیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 61 پست
سلام عزیزم خوبین خیلی گیرم میشه اگه پیامم رو دیدین یه کمکی کنین خدا خیرتون بده 🌹🙏من پسرم پونزده ما ...

گلم من تاپیکاتونو خوندم تا حدودی

آلرژی پسرتون اصلا خوب نشده بوده که رژیمو دکتر آزاد کرده

دیگه الان مطمئن شدم اسهال شدیدش بخاطر باز شدن رژیم بوده نه عفونت روده

تو تاپیکات گفتی هم بدغذاس هم خواب شبش بده

هردوی این علائم یعنی آلرژی هنوز برقراره و یه چیزی داره اذیتش میکنه 

رژیمو رعایت کن براش

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
گلم من تاپیکاتونو خوندم تا حدودیآلرژی پسرتون اصلا خوب نشده بوده که رژیمو دکتر آزاد کردهدیگه الان مطم ...

ممنونم عزیزم 

ان شالله دخترگلت زودتر از شر آلرژی و رفلاکس راحت شه 

مثل اینکه فعلا چاره ای ندارم البته من نگران خودم نیستم فقط و فقط می‌خوام پسرم خوب شه همین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم ان شالله دخترگلت زودتر از شر آلرژی و رفلاکس راحت شه مثل اینکه فعلا چاره ای ندارم البته ...

ممنون عزیزم انشالله بچه ی خودتم♥️

میدونم عزیزم واسه مادر خیلی سخته بچش یه خوراکی بخادو نتونه بهش بده

ولی چاره ای نیست

صبور باش 

بهتر راه درمان آلرژی همینه

پسرمن ده سال پیش اسکلت شده بود هرچی میخورد اسهال میشد چون نمیدونستیم آلرژیه و رژیم نگرفت خیلی طول کشید

ولی بالاخره خوب شد الان فقط چندتا چیزو نمیتونه بخوره

باهمه اوکی شده

اضافه وزنم گرفته رژیم میگیره😅😅

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ممنون عزیزم انشالله بچه ی خودتم♥️میدونم عزیزم واسه مادر خیلی سخته بچش یه خوراکی بخادو نتونه بهش بدهو ...

خدارو شکر خوب شده ان شالله تنش سالم باشه 

راستی عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفته بودین سیرابی خیلی خوبه 

من الان میتونم به پسرم سیرابی بدم ؟ 

خدارو شکر خوب شده ان شالله تنش سالم باشه راستی عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفته بودین سیرابی خیلی خوبه من ...

اگه گوشت گوسفندی بهش میسازه که قطعا سیرابی هم میسازه فقط خوب چرخش کنو بپزش بچه رودل نکنه

من برا خودمون دوساعت نیزارم زودپز گاهی هنوزم سفته

اگه گوشت گوسفندی بهش میسازه که قطعا سیرابی هم میسازه فقط خوب چرخش کنو بپزش بچه رودل نکنهمن برا خودمو ...

سلام عزیزم. ممنون میشم راهنماییم کنی

از اول زایمان من هرروز ماست میخوردم

نوزاد من وقتی24 روزه بود دوغ خوردم و در حد یه قاشق چرخ‌کرده گوشت گوساله، فردا تو مدفوعش به اندازه نصف ماش رگه خون دیدم و یکم خلط ،همه لبنیات رو حذف کردم

چکاب یک ماهگی ک رفتم، دکتر گفت با یکبار دیدن خون نمیشه گفت حساسیت داره. از روزی یک قاشق ماست بخور هرروز بیشتر کن و ببین اتفاقی میوفته یا نه

انجام دادم و موردی نبود

سیر خشک نان کمکی بهش دادم، خودم کیک و کلوچه میخوردم، روغن بومی خوردم ک با کره درست شده بود

خیالم جمع شده بود حساسیت نداره

42 روزه بود پنیر خوردم و دوباره خون دیدم تو مدفوعش بیشتر از قبل ب شکل تارمو رگه خونی بود و زیادتر از قبل

فرداش کیک تولد خوردم و یک رگه خون دیدم

همه محصولات گاوی رو حذف کردم الان

الان ب نظر شما دختر من حساسیت ب پروتیین گاوی داره؟

چه دکتری باید ببرم؟

الان 53 روزشه عزیزم.

حدود یک هفته میشه گاهی سخت سینه میگیره. گریه می‌کنه و سرش رو عقب می‌بره و بعضی روزها خواب سبکی داره

اگه گوشت گوسفندی بهش میسازه که قطعا سیرابی هم میسازه فقط خوب چرخش کنو بپزش بچه رودل نکنهمن برا خودمو ...

یه مورد دیگه

گاهی خس خس می‌کنه. همیشه نیست

چند روزیه گرفتگی بینی داره مخصوصا از ساعت یک ب بعد شب ک با قطره خوب میشه

گاهی بی قراره، همیشه نیست

وزنگیری هم تولد2840 بود 48 روزگی4000

گاهی موقع شیر خوردن سرشو عقب می‌کشه و گریه می‌کنه باید گولش بزنم و بهش شیر بدم

سلام عزیزم. ممنون میشم راهنماییم کنیاز اول زایمان من هرروز ماست میخوردمنوزاد من وقتی24 روزه بود دوغ ...

سلام عزیزم انشاالله بتونم کمکی کنم

بنظر من آلرژیش خفیف بوده ولی شما متاسفانه ندانسته با زیاده روی به دفع خون رسوندینش

دختر من از روز اول از خود بیمارستان گریه ها و دونه زدنش شروع شد!!!

متاسفانه دکترا آلرژی رو فقط با دفع خون جدی میگیرین و من نمیدونم چرا!!!

نوددرصد رفلاکس ها و کولیک ها و یبوست ها در واقع منشأش آلرژیه 

شما بهتره رژیم صفحه اولو بگیرید و فقط همون چندموزد اصلی که نوشتمو حذف کنید انشاالله جواب میگیریدو نیاز به حذف بقیه مواد نیست

شیرخشک نان اچ آ بده ولی یک هفته شیرخشک نده رژیمم رعایت من بعد شیرخشکو شروع کن که اگه نساخت متوجه بشی

مشکلات خوابو شیرخوردنش از رفلاکسه

زمین میزاری بیدار میشه چون اسید میاد تو گلوش

رژیمو رعایت کنی همه چیش اوکی میشه

فقط ممکنه دوهفته طول بکشه تا شیرت کاملا پاک بشه

یه مورد دیگهگاهی خس خس می‌کنه. همیشه نیستچند روزیه گرفتگی بینی داره مخصوصا از ساعت یک ب بعد شب ک با ...

خس خس از رفلاکسه

گرفتگی بینی از آلرژیه

یکمی وزنگیریش کمه که دلیلشم رفلاکسه

سلام عزیزم انشاالله بتونم کمکی کنمبنظر من آلرژیش خفیف بوده ولی شما متاسفانه ندانسته با زیاده روی به ...

ندانسته با زیاده روی منظورت چیه؟

زیاده روی تو چی؟

من اتفاقا خیلی مراعات میکردم بعد زایمانم

دختر من دونه نداشت کدکن متوجه بشم

فقط ی شب گریه کرد شب قبلش قرمه سبزی و هویج و خرمالو خرده لودم بردمش دکتر گفت دلدرد شده به خاطر اینا

از کجا باید متوجه آلرژی میشدم؟

عذاب وجدان گرفتم 

خس خس از رفلاکسهگرفتگی بینی از آلرژیهیکمی وزنگیریش کمه که دلیلشم رفلاکسه

ب دکتر ک گفتم گفت رفلاکس نداره. گرفتگی بینی و نخوردن شیر به خاطر جهش رشدی هست که تو این هفته داره.

چرا تا تو بغلمه می‌خوابه حتی یک ساعت اما میذارم زمین بیدار میشه؟ رفلاکس اگه داشت تو بغلم باید بیدار میشد. درست میگم؟

ندانسته با زیاده روی منظورت چیه؟زیاده روی تو چی؟من اتفاقا خیلی مراعات میکردم بعد زایمانمدختر من دونه ...

منظورم اینه چون نمیدونستی آلرژی داره مواد آلرژن خوردی و باعث روشن شدن آلرژیش شدی

اخه اصطلاحا میگن آلرژیه تو این نوزادا خاموشه و با خوردن آلرژن روشن میشه و علائم میده

اینکه هرروز ماست خوردی بعدم دکتره بی تجربه دوباره گفته بخور شیرخشکشم مناسب نیست

دکترش اسمش چیه تخصصش چیه که اینقدر ناوارده!!!

عذاب وجدان چرا عزیزم

ما مادرای آلرژی هممون بی خبر بودیم هیچکس اطلاعی نداره مگه اینکه تجربشو از قبل داشته باشه

اتفاقا خیلی خوشحالم که زود فهمیدی

من شش ماهگی فهمیدم ک اینقدر طول کشیده از دخترم

دوستم دوماهگی فهمیده بود و رژیم گرفتو شیرشو عوض کرد

چهارماهگی غذاخورش کردو بچه الرژیش تموم شده بود

شماهم آلرژیش نهایت همینقدر طول بکشه چون زود فهمیدی

ولی دختر من احتمال زیاد تا سه سالگی درگیره😒

ب دکتر ک گفتم گفت رفلاکس نداره. گرفتگی بینی و نخوردن شیر به خاطر جهش رشدی هست که تو این هفته داره.چر ...

ببین خواهرانه بهت میگم دکترشو عوض کن 

یه تاپیک بزن  علایمشو بگو مطمئن باش هر مادری بیاد میگه رفلاکسه

چطور این دکتره میگه نه!!!

دخترمن روزمین یا گهواره نمیخابید ولی تو بغل و روی پا میخابید چون شیب داشت!!!

وقتی به گهوارش شیب دادم دیگه توش میخابید

یا توی کریر عالی میخابید چون حالت نشسته بود

منظورم اینه چون نمیدونستی آلرژی داره مواد آلرژن خوردی و باعث روشن شدن آلرژیش شدی اخه اصطلاحا میگن آل ...

آهان. یه لحظه غصه خوردم خیلی

اتفاقا دکتر خیلی عالیه. فوق تخصص داره منظورش این بود با یکبار خون دیدن نمیشه گفت

میگم چرا گاهی شیر نمیخوره سینه نمیگیره باید بذارم تو خواب بهش شیر بدم

و اینکه آب دهانش زیاد شده و غلیظ حالت کف علتش چیه