2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 362 پست
من هفده ساله اینجام از تهران اره سردتره ولی اذیت نمیشم شاید عادت کردم دیگه به قول خود آلمانی ها هوای ...

پس هیزم لازم ندارن؟

دوستمون به شوخی گفت که هیزم جمع کردند ؟

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

پس هیزم لازم ندارن؟دوستمون به شوخی گفت که هیزم جمع کردند ؟

شوخی کردم عزیزم😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیرمتاسفانه من سعادت نداشتم شمارو توی تاپیکها ببینم و فعالیتمم خیلی کم شده توی سایت تاپیک ...

سلام به روی ماهت عزیز دلم 

خدا رو شکر دوست خوبم 

شاد و سلامت باشید 😘

نسترن جان ولی وقتی بحث کیک و شیرینی میشه و هنر شما رو میبینم و با کیک های خودم مقایسه میکنم میرسم ب این اصلاح:

ich verstehe nur bahnhof

😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شبها گاز کجا رو کم میکنند؟ 🤗

والله میگن شبها فشار گاز رو کم می کنند برای صرفه جویی

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

پس هیزم لازم ندارن؟دوستمون به شوخی گفت که هیزم جمع کردند ؟

نه دوست عزیز من 

این شوخی بود چون یکبار کاربری گفتند توی آلمان برق و گاز گرونه، مردم هیزم جمع می‌کنند 

حالا ما به اون میخندیم 

نگران نباش، لباس گرم‌تر، کفش و لباس مناسب 

اینجا قطع آب  برق و گاز نیست، نگران نباش خواهر مهربون 

یعنی با پستت ریسه رفتم😂 گفتم بیچاره ما عروسا، بهترین مادر شوهرای دنیا یه جایی یه کوچولو هم باشه عین ...

همیشه بخندی فدات شم😁😁😂😂🤣🤣 مادرهمسر من یه نمونه تاریخیه😂😂🤣🤣

نسترن جان ولی وقتی بحث کیک و شیرینی میشه و هنر شما رو میبینم و با کیک های خودم مقایسه میکنم میرسم ب ...

قربونت برم مهربون 

نه بابا منم صدبار خراب میکنم 

حالا یه بار خوب شده اومدم پز بدم 😅

منم واستون راهکار نوشتم بازم ببخشید از شوخی که کردم😍🫂

نه فدات شم شوخی کردم عزیزم😍😁🫂 تنها راه اینه عادت کنند به لباس گرم پوشیدن و برای بیرون رفتن اگر حس ...

ووی دختر ترسیدم بخدا 

گفتم حالا چیکار کنم براش🤣

نه دوست عزیز من این شوخی بود چون یکبار کاربری گفتند توی آلمان برق و گاز گرونه، مردم هیزم جمع می‌کنند ...

🙈🙈🙈🙈 ببخشید

منم واستون راهکار نوشتم بازم ببخشید از شوخی که کردم😍🫂

قربونت عزیزم 

اشکال نداره🤣😘

نه دوست عزیز من 

صرفه جویی اجباری اینجا نیست 

البته شاید صاحبخونه یا صاحب مثلا پانسیون این کار رو بکنه اونو نمیدونم