2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 362 پست
ممنونم عزیزم شما چند وقته آلمانید میگن اونحا خیلی سرده ،به سرماش عادت کردید؟برادرم تازگی ها رفته یخو ...

نگران نباش قربونت بهش بگو مثل ما هیزم جمع کنه برای زمستان سخت😂😂🤣🤣

ببخش شوخی بودا ناراحت نشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسترن جان و ترنج جان روحیه ام رو عالی کردید ممنونم از انرژی تون چقدر خوب هم صحبتی باهاتون 😍⁦❤️⁩

قربونت برم فدات شم، مرسی از نسترن جان مهربون و خوش سلیقه😍😍🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا حفظشون کنه عشقشون پایدار سایه اشون همیشه بالای سرتون 😘😘

مرسی قربونت برمم😍😍🤲🤲❤️❤️💋💋

همچنین تو ‌و‌همسرت این دعای قشنگ😍😍🤲🤲❤️❤️💋💋🫂🫂😘😘🌷🌷

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نگران نباش قربونت بهش بگو مثل ما هیزم جمع کنه برای زمستان سخت😂😂🤣🤣ببخش شوخی بودا ناراحت نشی

نه عزیزم ناراحت  نشدم 

ولی اینکه میگید هیزم جمع کنند جدی میگید ؟

آخه میگن شبها گاز رو هم می کنند

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خودمم باورم نمیشد ولی خیلی خوشمزه بود 😄

وای اسپند دود کنیم برات خانومی😃🫠😂💖💞💕✨️

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ممنونم عزیزم شما چند وقته آلمانید میگن اونحا خیلی سرده ،به سرماش عادت کردید؟برادرم تازگی ها رفته یخو ...

من هفده ساله اینجام 

از تهران اره سردتره ولی اذیت نمیشم شاید عادت کردم دیگه 

به قول خود آلمانی ها هوای بد وجود نداره ، لباس بد وجود داره 

نگران نباشید برادرتون عادت می‌کنند

بعد هم با توجه به گرم شدن کره زمین اینجا هم دیگه زمستون سفت و سختی نداره 

نسترن جان و ترنج جان روحیه ام رو عالی کردید ممنونم از انرژی تون چقدر خوب هم صحبتی باهاتون 😍⁦❤️⁩

ممنون دوست مهربون من 

به همچنین 

کلی خندیدم 

نرو هنوز دارم اسمت رو تمرین میکنم 😅

نه عزیزم ناراحت نشدم ولی اینکه میگید هیزم جمع کنند جدی میگید ؟آخه میگن شبها گاز رو هم می کنند

نه فدات شم شوخی کردم عزیزم😍😁🫂 تنها راه اینه عادت کنند به لباس گرم پوشیدن و برای بیرون رفتن اگر حساس هستند هدبند و دستکش و کلاه و..‌‌، برای تو خونه پتوی حرارتی هست یا یه راه هم اینکه اون اتاقی که بیشتر استفاده میکنند و تو دمای متعادل نگه دارند یعنی کل رادیاتورها رو نبندن اون اتاق و همیشه رو ۱ یا ۱.۵ نگه دارن البته باید حواسشون ب کپک ها باشه

😂😂😂 قشنگ حرف های مادر شوهری بوداا😁

😂😂🤣🤣قشنگ ، فکرکن دیگه من بچشو بردم😂

سلام وقت بخیر

متاسفانه من سعادت نداشتم شمارو توی تاپیکها ببینم و فعالیتمم خیلی کم شده توی سایت 

تاپیک پرباردیدتون رو دیدم اونقدر برام جالب بود همه تاپیکهاتون رو دونه به دونه دیدم و از حس خوبی که داشت لذت بردم🥰😍