2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 362 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدی نازنین ولی خیلی راحت بود، لابلای هر لایه هرچی داشتیم ریختم 😄وای آشپزی و کیک پزی خیلی خوبه دوس ...

قربوونت  بررم، معلومه که نت روشن کنم بیام سایت  میدوام  میام پیشت ببینم نازنینم  هست؟ چه خبر ازش، یعنی  خییییلی خوب شده، منم عاااشق  آشپزی ام، تعریف نباشه  خوبه 😁 ولی شیرینی پزی حداقل  پنج سال سمتش  نرفتم، باباا کجا راحته؟؟ خییلی زحمت داره، یعنی کیف کردما،  انقققده  ماشالله خوب شده😍😍😍، یعنی پز کیکتو  باید به همه بدم فردا میرم  خونه ی مامان اینا نشون بدم😍😍😚

دیر اومدی خیلی دیره .‌‌‌.‌.مدیونی اگه با ریتم نخونی و یه قر ریز نیای😁

حالا که دیگه دل اسیر

حرفهای قشنگت اصلأ

توی دل من نمیره 

ادامه‌ی آهنگ رو خوندم 😁⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩

🌹
شکست یعنی چی؟مشکلش چی بود

ببین اولی و ک کلا ولش کن نگم برات چیشد ولی دومی شکل باقلوا شد ولی لایه ها جدا جدا میشد، زیرش خمیر بود، مزش مثل بیرون نبود 🙈🙈😶‍🌫️😶‍🌫️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم ان شاءالله زندگیت پر از آرامش و شادی باشه🌸

فدات شم ممنون😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حالا که دیگه دل اسیرحرفهای قشنگت اصلأتوی دل من نمیره ادامه‌ی آهنگ رو خوندم 😁⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩

😁😁😍😍