2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 14566 بازدید | 362 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مررررسی فدات شم😍😍🥰🥰 قربونت بشم که اینقدر مهربونی 🥺🥺🥹🥹🫂🫂 انشاالله خدا از دهنت بشنوه💃💃💃💃 ...

عزیزدلمی💋💋❤️❤️🫂🫂

آمیننننننننن🤲🤲🤲🤲ایشالللللللللاااهههه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

در حد حرفه ای نیستم.ولی دوست دارم به اونایی ک علاقه مندن کمک کنم.منم کمکی خاستم روی شما حساب میکنم

ب من کمک کن یه باقلوا بپزم تا حالا دوبار با شکست روبرو شدم🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😢😢😢میخوام

دیر اومدی خیلی دیره .‌‌‌.‌.

مدیونی اگه با ریتم نخونی و یه قر ریز نیای😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الهی همیشه همتون خوش باشید نی نی سایتی ها. من حال دلم خوب نیس دعا کنید خدا بهم صبر بده آروم شم😔

الهی که غم راه دلت و گم کنه و حال دلت عالی بشه😇😇

هم آلمانی هم ایرانی زمستون آره سرده

هیزمم بگو😁