2777
2789
عنوان

شوهرم پس انداز داشته و ب من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 34 پست

اینایی که میگن حق داره و اگه بگه خانوما خرجش میکنن و....  رو درک نمیکنم

خب شماها چرا انقد ادم غیرقابل اعتمادی هستین که شوهرتون مجبوره پس اندازشو مخفی کنه؟

۶ تومن پول زیادی نیس ولی خب باعث میشه ادم حس کنه همسرش پولای بیشتری هم قایم کرده.

طبیعتا تو همچین موردی حس خوبی پیدا نمیکنم خودمم با این چرت و پرتا که واسه روز مبادا جمع کرده گول نمیزنم 

میشینم منطقی صحبت میکنم و دلیلشو میپرسم و سعی میکنم حلش کنم 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خوب کلی پول قایم کنه بده خانوادش خیلی بده ولی شوهر استارتر فقط ۶ میلیون پول داشته که اصلا مقدار زیاد ...

حالا از لحاظ اینکه ازش قایم میکنه بده وگرنه از این لحاظ که واسه زندگی خودش پس انداز کرده هم خوبه تو زندگی ما برعکسه من خیلی خساست میکردم تا پس از انداز کنم بعد شوهرم از اونور هروقت پول میومد دستش باد هوا میکرد از این دلم میشکست الان اصلاااا خساست نمیکنم هرچی خوشم بیاد میخرم و خرجم میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد به این مسئله واکنش نشون نده و بازخواستش نکن

به نظر من حق هر ادمیه که پس انداز داشته باشه و دلش نخواد به کسی بگه و اینکه چون مرده و مسئولیت زندگی رو دوشش هست خواسته یه پول واسه روز مبادا داشته باشه و اون پول رو تو درست ترین جا خرج کنه