2777
2789
عنوان

😝 پس انداز کردن 😄

75 بازدید | 6 پست

میرزا اویس تهرانی -رحمت الله علیه- مردی بود گنجشک روزی و گاه هیچ نمی خورد تا بدان حد که حواصیل را بر روی رشک آمد و شکایت به سلیمان بود که ای سلیمان مردی در تهران است که روزی من می خورد و من با او بر نمی‌آیم.

گفت: روزی تو چیست

گفت: باد هوا

گفت: آسوده باش که روزی تو مقدر است و آنچه او می‌خورد دود است نه باد.

و این میرزا اویس را وقتی چنین افتاد که شبانروز هیچ نیافت و به غایت دلتنگ بود و گرسنه. پس برخاست و به کوچه شد تا لختی را بپیماید و چیزی مگر بیابد، دیناری زر دید به راه افکنده،

گفت: باشد که این زر در راه من کسی افکنده است تا بدان قوتی بسازم و شکمی بنوازم.

پس زر برگرفت و بر سر چهارراه استانبول شد و بفروخت و وجه بستد  و آهنگ بازگشت نمود. در راه بانکی دید آراسته و در آن پژو ۴۰۵ به جایزه نهاده. داخل شد و آن وجه به حساب نهاد و گرسنه به خانه شد و گویند ۳۰ سال بود تا پیاده میرفت و دوستان را می‌گفت :

ای دوستان از من شما را بشارت باد که در همین نزدیکی صاحب ماشین خواهم شدن و بر شما را فخر همی فرختن، و چندان این بگفت تا بمرد. رحمت الله علیه

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

عالی😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

عالی😂

تشکر از لطف شما مهربانو

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشکر از لطف شما مهربانو

خواهش میکنم 🙏🙏

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

😅😅😅خیلی خوب بود

تشکر از لطف شما مهربانو

برات ایت الکرسی خوندم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .