2777
2789
عنوان

ساندرو کی داره

50 بازدید | 7 پست

راضی هستید اژش؟

ساندرو یا ۲۰۷

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقا ما هم بین این دو مورد مونده بودیم و بعد ار تحقیقات بسیار که پدر داشت ۲۰۷ رو انتخاب کرد

ما یک تعمیرکارمعتمد بهمون گفت ساندرو🥹 

با اینکه۲۰۷ مدل جدیدتر میتونم بخرم و اپشناش قطعا بیشترع. خودمم زیاد تحقیق کردم میکن ساندرو. 

موندم واقعا.

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

ما یک تعمیرکارمعتمد بهمون گفت ساندرو🥹 با اینکه۲۰۷ مدل جدیدتر میتونم بخرم و اپشناش قطعا بیشترع. خودم ...

۲۰۷ یکم با کلاس تره

اما خب ببین ساندرو هم خیلللیییی انتخاب عاقلانه ای هست چون ماشینای رنو کلا عالین و بدنه بسیاررر مقاوم و محکمی دارن

اگر ساندرو بگیری مخصوصا اگر تازه داری رانندگی میکنی

دیگه خیالت راحتع از بدنه و موتور ماشین

اما خب ۲۰۷ مسخره بازی زیاد داره و ماشینای جدید خیلی به اندازه قبل با کیفیت نیستن

۲۰۷ یکم با کلاس ترهاما خب ببین ساندرو هم خیلللیییی انتخاب عاقلانه ای هست چون ماشینای رنو کلا عالین و ...

آره دقیقا یکی دوتا از همکارام جدیدا ۲۰۷ مدل بالا خریدن و راضی نیستن. و اینکه من اتومات میخوام برای همین تعمیرکار گفت حتما ساندرو.