2777
2789
عنوان

اقا هستم ‌‌ دختره آنبلاکم کرد😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 273 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بلاک کردن نشانه چیه

بی حوصلگی و اینک طرف زیادی هم دوست نداره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

این مودی نیس یه چیز دیگس😑🗿

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

همه همینو میگن . میگم نکنه واقعا این یکی تو زندگیشه داداش!

من خودم اين بلا سرم اومده طرف يانامزد داره ياشوهر چون ممکنه گوشيشوچک کنه پيوي نبايدباشه ولي گپ اشکال نداذه اون انبلاک کردنتم بعداينک ازطرفش دوره حالاياشوهريانامزد ک بيشترمزه بريزه بلاک کردنتم ک يوق پي ام ندي بش ببينن توگوشيس

زهرمار

دیروزم گفتم بهت خودتو بدبخت نکن داداش با یکی برو تو رابطه که عذابت نده

هییچکی نیست دیگه تهم تهههههه💔💔💔💔

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

من خودم اين بلا سرم اومده طرف يانامزد داره ياشوهر چون ممکنه گوشيشوچک کنه پيوي نبايدباشه ولي گپ اشکال ...

وحشتناکه💔

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

2810