2777
2789
عنوان

اقا هستم ‌‌ دختره آنبلاکم کرد😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 273 پست
کدوم بیشتر عاشقته؟ اونو بچسب

رلم که بیشتر عاشقمه خب صد در صد 

اما اون یکی داره خودشو میکشه 

اخه موضوع من فرق داره طرفی که داره خودشو میکشه یکی هست که همه میشناسن البته رلم هم همینطور 😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رلم که بیشتر عاشقمه خب صد در صد اما اون یکی داره خودشو میکشه اخه موضوع من فرق داره طرفی که داره خودش ...

حتما با رلت ازدواج کن😂

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

دیگه سمتش نمیرممثل اون نیستم آنبلاک کنم

مطمعنی متاهل نیست 

چیزی بهش گفتین 

البته کوچیکتر بودین ازش یکمی نامناسب بود

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

یه لحظه فکر کن تو داری قضاوت میکنی اون دختروانگار این پسرارو نمیشناسید چطوری میان به نفع خودشون تعری ...

ازش پرسیدم شما یه دو دقیقه طرف دختره رو نگیر

من هیچوقت طرف ادم هایی که ذره ای ادب ندارک بلاک میکنن یا دو قطبی هستن نمیگیرم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

هرچی خدا قسمت کنه اونی که خودشو میکشه خوانندس 😂😂😂😂😂

خواننده؟  عجب کسی دوست داره ها

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

مطمعنی متاهل نیست چیزی بهش گفتین البته کوچیکتر بودین ازش یکمی نامناسب بود

اخه فکر نمیکنم متاهل با پسرا چت کنه تو تلگرام

ازش پرسیدم شما یه دو دقیقه طرف دختره رو نگیرمن هیچوقت طرف ادم هایی که ذره ای ادب ندارک بلاک میکنن یا ...

والا من با خودم مقایسه کردم 

من دو ساله با دوس پسرم هستم تو این دوسال سه چهار باری اذیتم کرده بود بلاکش کردم بعد تلاش کرد جبران کنه برمگردونه منم بخشیدم ، به هر حال بلاک کردن از دو قطبی بودن نیس گاهی لازمه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اخه فکر نمیکنم متاهل با پسرا چت کنه تو تلگرام

متاهل هایی داریم که با دیگران لاس میزنن

فکر میکنی خیانت از کجا شکل میگیره؟

اما حس میکنم این ادم جز عصاب خوردی چیز دیگه ای نداره

یعنی خواننده گنگش بالاس😂 اسمشو نمیگی؟ نکنه تتلوعه

اصلا 🙄

چرا باید بگم؟ 😂فضول اینجا زیاده 

خب رلمم معروفه دلیل نمیشه 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

والا من با خودم مقایسه کردم من دو ساله با دوس پسرم هستم تو این دوسال سه چهار باری اذیتم کرده بود بلا ...

شما با خودت مقایسه نکن برای اینا متفاوته 

دختره یه دلیل مسخره برای بلاک کردن پیدا کرده 

نت ندارم بلاکت میکنم که نوتیف پیامت نیاد😐😐😐

این یا متاهله یا بیماره 

در کل من اصلا کسیو بلاک نکردم و نمیکنم 

متاهل هایی داریم که با دیگران لاس میزننفکر میکنی خیانت از کجا شکل میگیره؟اما حس میکنم این ادم جز عصا ...

اگه متاهل باشه که پیشونی سیاهیم ثابت میشه😂💔

2810