2777
2789
عنوان

افزایش قد بعد اولین پریودی

95 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.لطفاااا هر کس تجربه داره دریغ نکنه.دخترم تحت نظر غدد هست بلوغ زودرس داشت یک سال هم امپول زد اما از وقتی امپولش قطع شد فقط ده ماه گذشته و متاسفانه پریود شد😞دقیقا یک ماه قبل تولد ده سالگیش.الان قدش تو همسناش خیلی خوبه و جز بلندای کلاسشون هست اما میخوام بدونم اونایی که تجربه دارن بعد پریودی دخترشون چقدر بلند شد؟و چند سالگی دخترشون پریود شد یا حالا اگه واسه خودشونو یادشون هست.ممنون میشم پاسخ بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز به صفحات رشد بستگی‌ داره نه سن  

اگر هنوز این صفحات باز باشن امکان رشد هست و باید از مکمل ها و تغذیه پر پروتئین و کلسیم ‌‌و ورزش کمک بگیره تا این رشد رو بیشتر کنه 

چون بلوغ روند رشد رو کند میکنه 

بعد از بسته شدن صفحات رشد قد تحت هیچ شرایطی بلند نمیشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اخه از بچگی تا الان همیشه تو هم سناش خوب بود 😞و اینهمه تحت نظر و انواع مکمل اصلا باورم نمیشه پریود شد.دکترش چهار ماه پیش گفت حداقل یک سال دیگه پریود میشه

من دیر پریود شدم اولین بار قدم ۱۶۲بود الان ۱۷۰هستم

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

همه چیز به صفحات رشد بستگی‌ داره نه سن اگر هنوز این صفحات باز باشن امکان رشد هست و باید از مکمل ها ...

صفحات رشدش چهار ماه پیش عکس دست گرفت اوکی بود و سن استخوانیش فقط چند ماه با سن خودش اختلاق داشت

صفحات رشدش چهار ماه پیش عکس دست گرفت اوکی بود و سن استخوانیش فقط چند ماه با سن خودش اختلاق داشت

ازین شرایط استفاده کنید و نا امید نشید 

تغذیه و ورزش و مکمل رو دست کم نگیرید 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810