2777
2789
عنوان

خربوریدان

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست

😆😆😆😆😆

چرا انقدر سختید ملوسک ها

دو ساله با کاربری خربوریدان دارم توضیح میدم من اوپرا هستم

میگید نععععع اوپرا مودب بود 

الان برعکس رفتار میکنید 

اوپرا و خربوریدان هر دو فیک هستن 

هر دو بی ادب هستن 

برای هر دو گزارش بزنید 

والله

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حجم از بی ادبی از ایشون

چی گفت مگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
کجا چی گفته؟

یک تایپکی بود شات نگرفتم به یکی میگفت بیشعور

یکم ک تایپک سیسمونی بچه شو زده بود می‌گفت میخام ساک سه قلو هامو ببندم کلی توهین کرد ک عکسا فیکه و این حرفا

درسته منم دیدم عکسا فیک بود اما نیازی به این همه بی ادبی ک کردن نبود

ن عزیزم برام مهم نیستناما اینجوری ک من از ایشون ادب و شخصیت دیدم برام سوال بود

خوب هر فردی یه بخش های شخصیتی داره نباید اونقدر تعجب کنیم

مثلا شما من رو ۷۰درصد آدم خوب میدونی ممکنه گاهی بد بشم وتعجب کنی ولی اگر اینو در نظر بگیری همه انواع ابعاد شخصیتی دارن شاید تعجبت کمتر شه☹️🙂

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یک تایپکی بود شات نگرفتم به یکی میگفت بیشعوریکم ک تایپک سیسمونی بچه شو زده بود می‌گفت میخام ساک سه ق ...

من به کی گفتم بی‌شعور 

تهمت زدن کیف میده نه؟

توی اون تاپیک هم الحمدلله چیزی که بهم نگفته باشن نبود 

یکی دیگه عکس فیک گذاشته به من میگفتن شیطان صفت

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

😆😆😆😆😆چرا انقدر سختید ملوسک هادو ساله با کاربری خربوریدان دارم توضیح میدم من اوپرا هستممیگید نعع ...

ببین نه برام مهمی ن طرفدارتم خب ؟

اما با کاربری خربوریدان خیلی با شخصیت تر از این حرفا بودی اما با این کاربریت نح

انگار اونجا نقاب داشتی الان نقاب تو برداشتی

مهم نیسی برام اصلا فقد خیلی برام سوال بود ک به جوابمم رسیدم حالا انقد بی احترامی کن تا خسته بشی

من به کی گفتم بی‌شعور تهمت زدن کیف میده نه؟توی اون تاپیک هم الحمدلله چیزی که بهم نگفته باشن نبود یکی ...

خودم دیدم حیف ک شات نگرفتم

تو برام مهم نیسی ک برات تهمت بزنم و گناه اخرت بخرم

اما انکارم نکن

خب حتما لایق این حرف بودی چون خودم به شخصه دیدم بد حرف زدی