2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم امروز چه اتفاقی برام افتاد درس عبرت بشه برا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا هفته پیش رفته بودم دکتر یکی اومد گفت مسافرم بزار جلوتر از تو برم بهش تاکییید کردم ک اگ فقط خود ...

خوب دقیقا کار درست منشی کرده شما می تونید نوبتتون جابه جا کنید ولی نمی تونید حق پشت سری هاتون ضایع کنید چون ممکنه اونها راضی نباشند

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خوب دقیقا کار درست منشی کرده شما می تونید نوبتتون جابه جا کنید ولی نمی تونید حق پشت سری هاتون ضایع ک ...

منم نمیگم کار منشی اشتباه بوده اون خانوم و میگم 

ک اینهمه هم تاکید کردم فقط خودتی گفت اره فقط خودمم 

انگار گولم زد قشنگ 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

کار منشی اشتباه بود من خودم منشی ام باید تو رو بعد از اون می‌فرستاد تو.

نه عزیزم پس کار شما هم اشتباهه من نفر ۱۰ هستم یه خانمی ۵ .اون خانم قبول کنه جاش رو با من عوض کنه باید ایشون برن نفر ۱۰ بشن نه اینکه بعداز من بره داخل

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
کار منشی اشتباه بود من خودم منشی ام باید تو رو بعد از اون می‌فرستاد تو.

کار شما منشی اشتباهه!   مثلا اگه کسی نوبتش ۱۰ هست و پشت در هست نفر ۱۵ نمی تونه فقط از نفر ۱۰ اجازه بگیره و قبل ایشون بره چون حق نفر ۱ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ ضایع می شه شاید اونها راضی نباشند نفر قبلی شون جلوتر از اونها بره داخل  ، کار درست اینه که نوبت هاشون با هم جا به جا کنی یعنی با تفافق این دو نفر نفر ۱۵ زودتر بره و نفر ۱۰ بعد نفر ۱۴ بره! 

یادمه تو دوران بارداری چقدر تو مطب انتظار می نشستیم و مدام دعوا داشتیم با افرادی که بی نوبت می آمدند و نفر پشت در راضی می کردند که زودتر برن داخل! منشی هم می گفت اجازه گرفته!  ما می گفتیم الان ما ۲ ساعته نشستیم ولی ۵ نفر تو این مدت بی اجازه ما رفتند داخل! منشی می گفت نه از نفر پشت در اجازه گرفته!  در صورتی که اگه نوبت ها رو جا به جا می کرد دیگه ما مشکلی نداشتیم می گفتیم ۵ نفر بعد ما آمدند و نوبتشون با ۵ نفر اول صف جا به جا کردند! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
کار شما منشی اشتباهه! مثلا اگه کسی نوبتش ۱۰ هست و پشت در هست نفر ۱۵ نمی تونه فقط از نفر ۱۰ اجازه ب ...

بله درسته منم همین رو میگم این حق الناس که گردن منشی و اون بیمار پشت در میفته

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اون منشی هم همین اعتقاد داشت و اعصاب همه مراجع ها رو خورد می کرد!

شما گفتی پنج نفر بدون اجازه رفتن داخل

من نهایت یکی خیلی بدحال باشه نفر بعدی رو صدا میزنم میگم قبول می‌کنی زودتر بره تو یا رو به جمعیت میگم راضی هستید این مریض زودتر بره تو؟

دیگه نه که پنج نفر رو بدون نوبت بفرستم.

حتی پرستار میگه دوتا مریض اورژانسی هستن هم من نگه میدارم یه عادی بره‌.