2777
2789

آقا من شنبه دانشگاه بودم تو محوطه حیاط دیدم یه دختره یهو جیغ کشید 

منم کنارش بودم تو یه میز صندلی نشسته بودیم یهو دیدم کلی فحش میده و داد میزنه و بد بیراه میگه 

کو

🧡 

بعد گرفت فیلم گرفت ازشون و گفت بهم این دختره قبلا رل منم ازم جدا کرده بود  و...

دو تا ام گوشی آیفون 13داشت

بعد به من گفت گوشیم شارژ نداره میتونم از گوشی تو زنگ بزنم حراست

🧡 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

ریپ بزنید پیامموکامل ک شد!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

گفتم اوکی گوشی دادم بهش زنگ زد حراست برگشت گفت این پسره مزاحم دخترا شده و چند تا دختر تو دانشگاه باهاشون رابطه جنسی داشته و الانم با یه دختری تو پارکینگ دانشگاه دارن رابطه برقرار میکنن حراست ام اومد و سریع رفت دنبال ادرسی که این داد

🧡 

خلاصه آقا امروز صبح دیدم 2تماس از حراست دانشگاه ساعت7 خورده به من

دوباره 9 زنگ خورد برداشتم گفت خانوم فلانی اسم و فامیلی منو گفت   از سیم کارتی که دادم دانشگاه و اون دختره زنگ زد فهمیدن

گفت امروز بیا دانشگاه در اسرع وقت بیا حراست بخاطر اثبات شکایت ازین اقا

گفتم من نبودم که یه دختر دیگه بود

🧡 
خلاصه آقا امروز صبح دیدم 2تماس از حراست دانشگاه ساعت7 خورده به مندوباره 9 زنگ خورد برداشتم گفت خانوم ...

گفت باید اثبات کنی 

با گوشی تو زنگ خورده یعنی چی و..... خلاصه چقدرر منو امروز اذیت کردن

🧡 
گفت باید اثبات کنی با گوشی تو زنگ خورده یعنی چی و..... خلاصه چقدرر منو امروز اذیت کردن

اونجا دوربین نداشته فیلمش چک کنند؟ عجب دختره بی ذاتی بوده

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810