2777
2789
عنوان

نوزادم تب داره ممکنه آبله مرغان گرفته باشه ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 38 پست
اگه میخوای ببری دکتر استامینوفن نده که تو مطب دکتر تب میگیره دقیق بفهمه

پس چیکارکنم الان خیلی نگرانم...خدایا چه بلایی بود سرم اومد آخه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر بغل سیو ششو هشت میشه سی و هفت و سه دهم تب داره یه کم

آره دقیقا خودمم حس میکنم 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
2805
آره به شوهرم زنگ زدم گف استامینوفن بده تا بیام بریم دکتر، ممکنه آبله مرغان گرفته باشه؟ نوزادم میگیره ...

امکانش هست

بچت چند وقتشه؟

بچه من قبل از دو ماهگی تب کرد بردم بیمارستان کودکان

دکتر گفت نوزاد سرما نمیخوره

آزمایش و عکس نشون داد عفونت ادرار داره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
پس چیکارکنم الان خیلی نگرانم...خدایا چه بلایی بود سرم اومد آخه

نگران نباش توکل به خدا کن خوب میشه

اگه بردی دکتر تبش قطع نشد سریع بچه رو ببر بیمارستان 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
آره دقیقا خودمم حس میکنم

خانومی من تو تاپیک قبلت پست گذاشتم

درست نوشتی بعد هربار شیرخوردن دو سه بار بالا میاره؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
آره دقیقا خودمم حس میکنم

خانومی من تو تاپیک قبلت پست گذاشتم

درست نوشتی بعد هربار شیرخوردن دو سه بار بالا میاره؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خانومی من تو تاپیک قبلت پست گذاشتمدرست نوشتی بعد هربار شیرخوردن دو سه بار بالا میاره؟؟

بله عزیزم درست نوشتم، گاهی دوسه بار و پرحجم، گاهی هم در حد اینکه بریزه کنار لبش یکی دوبار

امکانش هستبچت چند وقتشه؟بچه من قبل از دو ماهگی تب کرد بردم بیمارستان کودکاندکتر گفت نوزاد سرما نمیخو ...

اتفاقا سرماهم خورد ده روزگیش، بستری کردیم بیمارستان😥 الانم که اینطوری

بله عزیزم درست نوشتم، گاهی دوسه بار و پرحجم، گاهی هم در حد اینکه بریزه کنار لبش یکی دوبار

متخصص نبردی؟؟

اوایل تولد صورتش و گردنش دونه نزد؟

توروز چندبار پی پی میکنه؟

دلدردیه یا آرومه؟

شیر خودتو میدی؟

متخصص نبردی؟؟اوایل تولد صورتش و گردنش دونه نزد؟توروز چندبار پی پی میکنه؟دلدردیه یا آرومه؟شیر خودتو م ...

نه هنوز وقت نکردم ببرم، چرا نمیدونم منظورت از دونه چیه اما صورتش اکثرا دون دون قرمزه، الان نزدیک یه هفته اس پی پی نکرده، دلدرد هم نمیدونم داره یا نه اما فقط میخواد سینمو میک بزنه میخواد فقط دهنش باشه، شیرم کافی نبود شیرخشک هم میدم روزی سه چهاربار

نه هنوز وقت نکردم ببرم، چرا نمیدونم منظورت از دونه چیه اما صورتش اکثرا دون دون قرمزه، الان نزدیک یه ...

بچتون آلرژی به پروتئین گاوی داره

دکترا میگن آلرژی تب نمیاره ولی منی که سه تا بچه آلرژی بزرگ کردم میگم تب میاره

نوزادت سرما نخورده علائم حساسیتو داره نشون میده

یک هفته پی پی نکردن فاجعس دکترا چرت میگن که طوری نیست

ادم بزرگ خودشم یه هفته نره دسشویی روده هاش داغون میشه

بیا تاپیک آخرمو درست بخون

هرسوالی داشتی تو تاپیک بپرس 

2810