2777
2789
عنوان

نوزادم تب داره ممکنه آبله مرغان گرفته باشه ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 38 پست
نه هنوز وقت نکردم ببرم، چرا نمیدونم منظورت از دونه چیه اما صورتش اکثرا دون دون قرمزه، الان نزدیک یه ...

ببین الان خوشیته با این استفراغا

بچه آلرژی به غذا که میفته تازه شروع میکنه به اسهال

چه روزگاری خودم گذروندم😒

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بچتون آلرژی به پروتئین گاوی دارهدکترا میگن آلرژی تب نمیاره ولی منی که سه تا بچه آلرژی بزرگ کردم میگم ...

آره چشاش هم اشکی میشه، و دماغش قرمز، بعد خوردن شیرخشک...عزیزم اتفاقا داشتم تاپیک آخرتو میخوندم نشونه های رفلاکس پنهان هم داره

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین الان خوشیته با این استفراغابچه آلرژی به غذا که میفته تازه شروع میکنه به اسهالچه روزگاری خودم گذ ...

یا امام زمان...آخه از چی میتونه باشه این آلرژی کوفتی 🙁 ممکنه من دیشب و صبح شیر خوردم برا همون باشه؟ بار اولمم بود بعد زایمان که شیر میخوردم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
آره چشاش هم اشکی میشه، و دماغش قرمز، بعد خوردن شیرخشک...عزیزم اتفاقا داشتم تاپیک آخرتو میخوندم نشونه ...

الان دخترم بیدارشد

یه پست بزار تو تاپیکم شب میام بگم چکار کنی

یک هفته ای با کمک هم بالا اوردناشوتموم میکنیم گلم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2805
یا امام زمان...آخه از چی میتونه باشه این آلرژی کوفتی 🙁 ممکنه من دیشب و صبح شیر خوردم برا همون باشه؟ ...

بله هرچی از تاپیک فهمیدی رعایت کن خودم بقیشو توضیح میدم برات

الان دخترم بیدارشدیه پست بزار تو تاپیکم شب میام بگم چکار کنییک هفته ای با کمک هم بالا اوردناشوتموم م ...

باشه عزیزم ممنونم از توجهت، گل دخترتم ببوس...

بردیش دکتر؟

نه استامینوفن دادم تبش قطع شد، دیگه نبردم