2777
2789

هم پسرم سرما خورده هم خودممم 😷

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

هویج شلغم ترجیحا ماهیچه یا مرغ جعفری جو

مرسی من عدس میریزم میخوام ذرت بریزم 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من تازه زایمان کردم و توی بارداریم هم‌مادرم سوپ درست میکرد واسم توش هویج و سیب زمینی و پیاز و سبزی میریخت بعد گوشت چرخ کرده  و اب قلم هم میریزه خیلییی خوبه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ببین من تازه زایمان کردم و توی بارداریم هم‌مادرم سوپ درست میکرد واسم توش هویج و سیب زمینی و پیاز و س ...

اها یادم رفت جو پوست کنده هم میریزه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ببین من تازه زایمان کردم و توی بارداریم هم‌مادرم سوپ درست میکرد واسم توش هویج و سیب زمینی و پیاز و س ...

قلم ندارم باید بگیرم پس بعد درست کنم مرسی گلم 

دکتر میگفت دلیل اینکه میگن موقع بیماری سوپ بخورید منظورشون غذای گرم و سبکه     دلیلش هم اینه که بدن بیمار به اجای اینکه انرژیش رو بزاره برای هضم غذا انرژی رو برای مبارزه با بیماری مصرف کنه   میگفت همونطور که تب نشانه بیماریه  بی اشتهایی هم به این دلیله که بتونه بهتر با بیماری مبارزه کنه   سوپ سبک با مرغ و هویج و سیب زمینی و یکم سبزی خیلی ساده و گم چرب درست کن 

دکتر میگفت دلیل اینکه میگن موقع بیماری سوپ بخورید منظورشون غذای گرم و سبکه دلیلش هم اینه که بدن ...

اوهم مرسی عزیزم که توضیح دادی 

پیاز زیاد بریز با جعفری تازه جوپرک بریز و اگه داری قلم گوسفندی اگر نه با کتف مرغ یا خود مرغ آب پز ریش ریش کن بریز هویج هم زیاد بریز یه کوچولو نمک و فلفل سیاه و آبلیمو بریز خیلی کم فقط برای مزه بریز شلغم هم اگه داری رنده کن بریز واسه سرما خوردگی عالیه رشته سوپ هم بریز 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40