2777
2789
زیاد درس مکنی؟ملی فریزر یا یخچال؟تاچندماه نیا مری؟

۲۰ کیلو پیاز اول پاییز خریدم سرخ کردم گذاشتم فریزر 

واسه مواقع ضروری 

ولی وقتی وقت داشته باشم یکی دوتا خورد میکنم واسه غذا تازه باشه 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من همه خانوادم مادر خاله ها و مادربزرگ می خرن ولی من خودم درست می کنم

راستی چون تامادربزرگتم میگی اینجورن یه سوال دارم؟

یکی اینکه توخورشتم میریزن ؟مثلن اگه باگوشت سرخ شه خب میسوزه منظورم اینه توخورشتم وایناچطوری طبخش میکنن؟

سوال دومم اینه که از نظر سالمی سلامت هستن مخصوصن مادربزرگتون

چون همش میگن مضره وفلان

من خودم بچه زیاد دارم مجبورم چون وقت نمیکنم ولی میترسم بخاطر همین حرفا

مثبت فک کن شایدیکی خیلی باکلاس باشه بره بخره😎سیب زمینی نیمه سرخ کرده هم دارن

وای🤣🤣🤣🤣پس من خیلیییی بی کلاسم چون همه چیو خورم درست میکنم

اون سیب زمینیارو یبار جایی خوردم خیلی مزخرفن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
شاغلي؟

تا چندماه پیش بودم 

ربطی ب شاغل بودن نداره کلا ترجیحم اینه همه چیو خودم درست کنم تابیرون خوشم نمیاد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
وای🤣🤣🤣🤣پس من خیلیییی بی کلاسم چون همه چیو خورم درست میکنماون سیب زمینیارو یبار جایی خوردم خیلی م ...

من همینجافهمیدم که دارن همچین چیزایی براهمیناس هزارتامریضی دارن مردم قدیمابااولین اقدام باردارمیشدن انقدبچه میاوردن تایائسگی الان باکلی دواودکترونذرونیازیدونه میارن که اون بچم همیشه مریضه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مبارکت باشهیه سوال واسه خورشتاتم میریزی؟اگه می‌ریزی چطوری؟نمیسوزه؟

اره تو همه چیز می ریزم خیلی زود اماده میشه ومعمولا موقع سرخ کردن بیشتر روغن می ذیزم که موقع غذا درست کردن دیگه روغن نریزم 

مبارکت باشهیه سوال واسه خورشتاتم میریزی؟اگه می‌ریزی چطوری؟نمیسوزه؟

باشعله کم سرخش کن نزار بسوزه کمی سرخ که شد گوشتت روبریز باهاش سرخ کن جوری تنظیم کن که باگوشتت ک تفت میدی نسوزه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
من همینجافهمیدم که دارن همچین چیزایی براهمیناس هزارتامریضی دارن مردم قدیمابااولین اقدام باردارمیشدن ...

دقیقا سبک زندگی غلط و تغذیه ناسالم👌🏼

راستی چون تامادربزرگتم میگی اینجورن یه سوال دارم؟یکی اینکه توخورشتم میریزن ؟مثلن اگه باگوشت سرخ شه خ ...

مادربزرگم رو ندیدم ولی مادرم مثلا گوشت رو تفت می ده یه نمه پیاز می چرخونه آب می ریزه خیلی دیگه سرخ نمیکنه

2810