2777
2789

خانما به اکسم( دوست پسر سابقم)

گفتم خودمو میکشم برگرد اونم گفت تو شاید بتونی دوست دختر خوبی باشی ولی مادر و خانم خوبی قطعا نمیتونی باشی و نمیخوام بازیت بدم 

به خاطر پسرای لا*شی که دورت هستن این افکار اومده سراغت ، دورت خلوت کن ، تنوع طلبی و کمال طلبی ات که دنبال بهترین هرچیزی هستی رو بذار کنار 

اندام و چهره و قیافه ات فقط واسه یه ماه جذابه ولی اخلاقت از همون اول تر میزنه به همه چیز 

واقعا دلم شکست خیلیی ناراحتم چی بگم بهش

خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش،  زن دایی، خاله، دختر خاله، دایی، تمام دوستاش و خانمای دوستاش ارتباط داشتم و آمارش میگرفتم ولی اون نمیدونست آمار تمام جزئیات گذشته و حالش رو میگرفتم

با دوستام ( دخترای خیلیی خوشگل) چندین بار امتحانش کردم 

بعد خط قرمزش دروغ بود بهش جند تا دروغ گفتم اونم فهمید( آخر رابطمون فهمید) 

وقتی باهاس بودم دو هفته دعوا کردیم من توی اون دو هفته چند تا استوری عاشقانه با دوست معمولی پسرم در کافهگذاشتم بعد اونا رو دید ولی بعدش که اشتی کردیم بهش کفتم الکی بودن 

وقتی باهاش دوست بودم چندین جا پشت سرش حرف زدم ( بدش رو کفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️) که بعدش حرفام بهش رسید 

یک هفتع بعد از کات کردنمون با دوستش رفتم بیرون ( فقط واسه اینکه حال و هوام عوض شه ولاغیر) شانس گه من، مارو دید و بیشتر سوخت 

اینم بگم اون پسر تحصیلکرده، با شخصیت ، پولدار، مودب ، از اینا بود که همه روی حرفش حساب میکنن و آدم حسابی بود و واقعا هم عاشقم بود اینو خانواده اش و دوستاش اقرار میکنند 

با این گندکاریای من اون بعد کاتمون فقط رفت به دوست صمیمیم گفت نیکی( من) خیلی بدی به من کرده نمیبخشمش 

بعدم شماره مو از همه جا پاک کرد ولی بلاک نکرد 

از اون موقع تا الان( یه سال و نیم ) بااینکه دختر زیاااد دورشه ولی رل نزده خانواده و دوستاش میگن توی فکرته به همین خاطره رل نمیرنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توبااین حرفت خودتو کوچیک کردی 

پسرا سمت دخترایی ک ضعیفن نمیرن 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

انقد آویزون نباشید و خودتون رو حقیر نکنید برای کسی که شما رو نمیخواد.

به حرفاش فکر کن شاید درست بگه هرچند طرز بیانش بد بوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگر واقعا اینطوری سعی کن اصلاح بشی چون قطعا نمیتونی تو متاهلی خوشبخت بشی

خالا چند سالته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم وقتی نمیخوادتت چرا هعی خودتو کوچیک میکنی 

اون ادم موندن نیست 

رهاش کن بره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

🙄🙄خودت از شخصیتی که الان درست کردی حالت بهم نخورده؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عشقو هیچ وقت گدایی نکن.‌.مگه ازدواج اینجوری فایده ای داره اخه ..واقعا منم همسرم تهدید کردگفت خودمو میکشم اگه باهام ازدواج نکنی از رو ترحم خودمو بدبخت کردم اشتباه بزرگی بود که هنوزم دارم تاوانشو پس میدم

2810