2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها حتما باید باشه نتیجه بتا؟

اره بدون اون که باردار حساب نمیشی 

چون ممکنه نتیجه بی بی چکت کاذب باشه

البته میتونی بری دکتر تا اون برات ازمایششو بنویسه 

ولی خب باید پول ویزیت بدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ببین اولین کاری ک باید بکنی اینه بری آزمایشگاه و آزمایش خونه بارداری بدی برای اطمینانه کامل، بعدش ک مثبت بود یه دکتر زنان خوب بگرد و پیدا کن و آزمایش تو ببر پیشش و تشکیل پرونده بده و تحت نظرش باش در این دوران، بقیش دیگه دکتر می‌دونه بهت میگه چی به چیه و چیکارکنی 

اول باید بری آزمایش خون بدی ببینی واقعیه یا چی!؟بعدش اگه واقعا باردار بودی میری دکتر سونو انجام بده ...

نمیدونم والا با خانم باردار خیلی وقته در ارتباط نبودم 😂زمان مادرم اینا میرفتن بهداشت ازونموقه یادم مونده 

نمیدونم والا با خانم باردار خیلی وقته در ارتباط نبودم 😂زمان مادرم اینا میرفتن بهداشت ازونموقه یادم ...

بهداشت کلن کارش اینه بری وزن و فشارت رو چک کنه و پرونده تشکیل بدی برای بعد از زایمان و واکسن های نینی

مهم دکتره با سونوهایی که برات می‌نویسه و از وضعیت بچت میگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

حتما آزمایش خون بده ک مطمئن شی ، بعدش دکتر برات اولین سونوگرافی می‌نویسه ک توی اون ساک حاملگی و سن بارداری و تشکیل قلب بچه و اینارو بررسی میکند😍بعدم در مراحل بعدی آزمایش و سونوهای غربالگری هست😍انشالله همه چی بهترین نحوه باشه عزیزم برات 😍حس خوبیه منم الان باردارم وقتی فهمیدم خیلی احساساتی شدم 🥺🥺

میتونی ازمایشتو ک گرفتی اول ببری پیش یه ماما که فقط بهت نتیجه رو بگه ک مثبته یانه ، بعد اگه مثبت بود اقدام کن برای یه دکتر خوب که این ۹ماه رو زیرنظرش باشی ، منم همین کارو کردم ماما گفت آزمایشات مثبته منم تحقیق کردم بعدش رفتم زیرنظر ی دکتر خوب اونم خودش برام بقیه کارا توضیح داد و ازمایشاته لازمو نوشت