2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه بله اگه هاله افتاده حامله ای

جدیییی؟؟؟😍

الان باید برم تشکیل پرونده بدم متخصص زنان؟

یا برم بهداشت محل؟!😅هیچی نمیدونم میشه خواهرانه راهنمایی کنین

اره مثبته 

فردا برو ازمایش بتا بده 

با برگه جوابش برو متخصص زنان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

جدیییی؟؟؟😍الان باید برم تشکیل پرونده بدم متخصص زنان؟یا برم بهداشت محل؟!😅هیچی نمیدونم میشه خواهرانه ...

عزیزم سه چهار روز دیگه آزمایش خون بده تا مطمئن شی بعد جوابشو ببر بهداشت محله خودشون برات پرونده تشکیل میدن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مثبته اول برو آزمایش بتا بده عزیزم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اره عزیزم مثبتههه😍ولی چون احتمالا خیلی تازه هست و روزای اولشه ، خطه دومش کمرنگ افتاده اگه خیلی می‌گذشت از بارداریت هردو پر رنگ میشد قشنگ، منم مثله تو بود بی بی چکم یکی کمرنگ بود چون روزای اول بود، اما مثبت بود😍

جدیییی؟؟؟😍الان باید برم تشکیل پرونده بدم متخصص زنان؟یا برم بهداشت محل؟!😅هیچی نمیدونم میشه خواهرانه ...

اول باید بری آزمایش خون بدی ببینی واقعیه یا چی!؟

بعدش اگه واقعا باردار بودی میری دکتر سونو انجام بده برات

آخه بهداشت میری چیکار😐؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

__🤍 میوه پاییزی من چشم به دیداره تو ام🍁🧡

چجوری برا من چندوقت پیش زدم همینطوری بود ولی حامله نیستم ؟ این یک خط محسوب نمیشه؟

حتما هاله ای که افتاده صورتی نبوده 

باید صورتی باشه 

البته خیلی از موارد هم بی بی چک مثبت کاذب نشون میده 

برای همین باید ازوایش داد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️