2777
2789
عنوان

نینیمون بستری شد😭😭

179 بازدید | 14 پست

سه روزشه، موقع ترخیص خون گرفتن ازش گفتن زردی داره دستگاه اجاره کردیم زیر نور باشه یه شب تو خونمون گذاشتیم فرداش بردیمش بیمارستان گفتن داره زردی رو هنوز ولی دیگه دستگاه رو نمیخاد یه روز اینجوری طی شد 

حالا امروز بردیم بیمارستان گفتن بخاطر زردی یه روز باید بستری شه، 😔😔

کسی تجربه ای داره؟ دیگه خیالمون راحت بود گفتن دستگاه نمیخاد یعنی خوب شده که.... چرا دیگه بستری 

خیلی نگرانم 😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نیس خوب میشه ..نی نی ها روزای اول خیلی چالش های سختی دارن 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
2805

دختر من  از روز،۴ تو خونه دستگاه گذاشتیم    اصلا فرقی نکرد   دیگه  روز۱۱ ش بود   بستری  شد  ۳ روز   تا زردیش  اومد پاین    با،رفت  بالا  ۲۰  روزگیش  انقدر  بیچارگی  کشیدم  سر زردیش  نگران  نباش  درست میشه 

زردی عادیترین و راحتترین مرحله تو بچه داریه😁😁😁

دستگاهای اجاره ای بیرون قدرت لامپشون کمتره بخاطر همین بیمارستان بهتره موقع شیرازدستگاه درمیار شیر بده باز بزار داخل 

نگرانیم نداره

2810