2777
2789
عنوان

می‌خوام عکس‌مو بذارم😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 100 پست
موهام همون شکله باور کنوقتی شونه می زنم شبیه هیوبو تو جومونگ میشمرنگشم همینقد سیاهه

شما که خیلی نازی گلم.

ی سوال در مورده فی لتر داشتم،با اجازت ی عکس گذاشتم.دوستمون توضیح داد💝💝

موهام همون شکله باور کنوقتی شونه می زنم شبیه هیوبو تو جومونگ میشمرنگشم همینقد سیاهه

در مورد یه عکس دیگه داره صحبت میکنه ...شما موهات عالی بود دخترجان ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
شما که خیلی نازی گلم.ی سوال در مورده فی لتر داشتم،با اجازت ی عکس گذاشتم.دوستمون توضیح داد💝💝

آها من اصلا متوجه نشدم کسی عکس گذاشته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چن سال بهم میاد

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نباباا اون که چیزی نیست ازین فیلترای صورت فککردم میگی

نه اون مدلی نداشت ...عکسش تغییر نداشت فقط همون افکت رو داشت ...مشکل از منه که افکت و فیلــــــــــتر و هر چیزی که عکس رو تغییر بده میگم فیلــــــــ تر ....حوصله جدا کردن این قضایا از هم رو ندارم .😅😅😅😅

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
دقیقا، شبیه روده گوسفندن🤦🏻‍♀️

خا انصافه جلو ما اینو میگید ..الان من هر موقع جلو آینه میرم باید یاد روده گوسفند بیفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خا انصافه جلو ما اینو میگید ..الان من هر موقع جلو آینه میرم باید یاد روده گوسفند بیفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخی

نه عزیزم 

منظور کساییه که زیاده روی می‌کنن

لب هاشون از فرم لب خارج میشه

منظورم اون بیست سی سی های تو اینستا بود🙄

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
2810