2777
2789
عنوان

تو راهی طلاقم چیکار کنم

325 بازدید | 31 پست

من نزدیک ۷ ماه ازدواج کردم 

شوهرم جایی مشغول بکار چون تو روستا هستیم حقوقش ۷ میلیونه شوهرم وام خودش فروخت جهیزیه خرید 

ومنو ثبتنام کرد که مغازه بزنه مغازه ک بخاد بزنه زیاد چیزی نمیخاد درحد ۳۰ میلیون 

حلقم  اگ بفروشم همین قدر میشه 

ولی میدونم وام ازدواج خراب میکنه اگ کارش خوب گرفت سال دیگه با وام  ازدواج ماشین بخریم اینا من الان اومدم قهر دوهفته س چون میدونم شوهرم وام خراب میکنه میده پدرش اوناهم پول نیاز دارن خونشون درست کنن ماهم باید ۱۰ سال قسط بدیم من گفتم وام نگیریم اگه میخای مغازه بزنی با ۳۰ میلیون کارت راه میا فته مغازه از خودمونه چیکار کنم دوستان چهارشنبه دادگاهی داریم چون منو گرفت زد که باید وام بهم بدی فلان 

پدرش میگه وام بده من ۷۰ میخرم ازتون مغازه بزنید اگ وام بفروشیم دیگه عمرا بشه ماشین بخریم خانواده ام میگن چون دست روت بلند کرد فقط طلاق

اگه نه وام بدم نه طلا شوهرم راضی نیست برگردم میگه طلاق زنی ک ازالان اینجوره بدرد نمیخوره پدرشوهرم همینو میگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ الکی الکی به طلاق رسید..

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

نه وامتو بده نه طلاتو

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

تا جایی یادمه شما گفته بودید وام خودم برای خودمه بده باهاش طلا بخرم و با ی مقدارش مغازه بزن ..قبلا هم برات کامنت گذاشتم ..هر دوتاتون حرمت همدیگه رو شکستید ..اگر میخوای طلاق بگیری بسم الله ..اگر میخوای بمونی کلا باید دیگه این مدلی رفتار نکنی .. انشالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد 🌹

تا جایی یادمه شما گفته بودید وام خودم برای خودمه بده باهاش طلا بخرم و با ی مقدارش مغازه بزن ..قبلا ه ...

آره گفتم بهش ۵۰ میلیون بده یه تیکه طلا بخرم گفت توکی هستی وام خودمه 

منم گفتم یه وامی نشونت بدم خودت کیف کنی