2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

46 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

دلانا دخترم وحشتناک  بد غذاست ‌ققط‌شیر دوس داره بخوره 

آزمایش یکسالگی خداروشکر اوکی بود همه چیش 

ولی وزنش کم ‌بود  ۳۱۰۰  دنیا امد و یکسالگی ۷۵۰۰اینا  بود 

دکترش زینک  داد و خدارشکر بهنر شد غذا خوردنش

ولی میگن  زینک ‌و نباید بیشنر یکماه داد و قطع کردم و مولتی میدمش 

شما زینک ‌ چطور دادید ؟میشه ماه بعدی یاز بدمش؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
دخترم یک سال و پنج ماهشه و ۹ کیلوعه.

دختر من ۸۳۰۰ قدشم حدودا ۷۲

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم یک سال و پنج ماهشه و ۹ کیلوعه.

چ مولتی بهش میدید

2805
عزیزم من یک ماه در میان زینک میدم دخترم یکسالگی ۱۳ کیلو بود دکتر گفت زیاده گفتم چوب شور و حلیم و سمن ...

دکنرفتن  ایراد نداره یک  ماه  در میان ‌بخوره زینک گلم؟