2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست
پسرم نزدیک ۹ ماهشه چند ماهه اقدامم نشده چندتا پشت سر هم میخوام بیارم

من دقیقا پسرم ۱۰ ماهه بودم خدا خواسته باردار شدم 

اوایلش اگه کمکی نداشته باشی خیلی سخته ولی وقتی بزرگ میشن خیلی خوبه عالیه

اگر شرایظ مالی خوب و اعصاب قوی داری و حوصله تربیت و بزرگ کردن بچه رو داری بیار

بچه تنها نمیمونه مخصوصا تو این شرایط که اکثر بچه ها هیچ دوستی ندارن 

اونایی هم که خیلی دوست و رفیق دارن آدم حسابی دور و برشون نیست

اکثر کسانی که من میشناسم حداکثر یکی دو تا دوست دارن 

خیلی ها هم که کلا افسرده تو خونه ان ...

حداقل بچه یه پشتیبان داره که اگر کسی اذیتش کرد مراقبش باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودش 3تاآورده، خیالش راحت شده، حالا به شمامیگه نیاراگرشرایط جسمی، روحیش دارید، 3تا یا 2تا حتماااا بی ...

من اخرین بچم خداخواسته شد

ناشکری نمیکنم ولی رسیدگیم به اون دوتا خیلی کم شدو عذاب وجدان دارم

شمام بجای دخالت تو نظرات بقیه حرف خودتون بزنید

وگرنه چندنفر گفتن اصلا بچه نمیخایم یا یکی بسه

میخاین پاچه ی همه رو بگیرین

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دقیقا وقتی بچه ها باهم بازی میکنن و کاراشونو باهم انجام میدن حتی قربون صدقه هم میرن آدم دوست داره هم ...

اره واقعا . این دوتا هم همدیگه رو بغل میکنن بوس میکنن همو 

اونقد ذوق میکنم 

الان نیاز به خواهر برادرت داری یا تمام ثروت مادرت پدر مادرت برسه شما؟؟

ببین جانم این قانون طبیعیه 

من هفته ایی یه بار جمع میشم خونه مامانم همه خواهرو برادران هم هستن و باهاشون و مامانم کیف میکنه واسمون که دور و برش هستیم 

تنها بودن و فقط خودم عذاب میدم و بچم که هیچ کسی نداره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چرا...

هیچوقت در هیچ شرایطی چه خوب و چه بد ، یه آدم نزدیک و بامحبت کنارم ندارم ،  خداروشکر هنوز پدرومادرم هستن ولی غیر از اونا دیگه هیچکس نیست  حالی ازم بپرسه ،

این خواهر برادرایی که میبینی از هم نمیپرسن  اونا دربچگی بینشون فرق گذاشتن ،  اگه ان شاالله بچه آوردی در هیچ موردی بینشون فرق نذار،  وقتی بزرگ شدن میبینی چقد  پشت و پناه هم میشن ، اینارو تومدرسه دخترم روانشناس گفت 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
وا میخواد چی بشه مگه .چقد سخت میگیرینزمان قدیم که ۵ .۶ تا میاوردن مگه تو رفاه کامل بودن خیلی سخت تر ...

بله معلومه از سلامت روانی خیلی خوب برخوردار بودن با بلایی که سر ماها اوردن😂😂

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

من اخرین بچم خداخواسته شدناشکری نمیکنم ولی رسیدگیم به اون دوتا خیلی کم شدو عذاب وجدان دارمشمام بجای ...

من باشما صحبت نکردم

طبق نظرخودتون، حرف خودتون نظر خودتون، بدید، بابقیه کارنداشته باشید

پاچه کسی نگیرید

من مثل شما بلد نیستم پاچه گرفتن

بی ادب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من دقیقا پسرم ۱۰ ماهه بودم خدا خواسته باردار شدم اوایلش اگه کمکی نداشته باشی خیلی سخته ولی وقتی بزرگ ...

بعد هر سختی شیرین میشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ب بدنت رحم کن چند سالته

بدن من ۱۱ سال نازایی کشیده بچه آوردن و نعمت میبینم نا ناقص دیدن

2810