2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست
خودت بخون ببین متوجه میشی چی نوشتی

من اینجوری برداشت کردم که الان تنهایی خواهر برادر کجان🙄

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
فوقش فشار روم بیادیه پرستار میگیرم واسشون بهتر از اینه پسرم تنها باشه مرسی عزیزم از راهنماییت❤️❤️

اگه پرستارمیتونی بگیری که خیلی خوبه

من خودم خیلی عذاب وجدان دارم الانم جبران میکنم ولی خب جای گذشترو پر نمیکنه دوست ندارم مادر دیگه ای این حسو داشته باشه

اگه واقعا میتونی دارو بخور چندقلو بیار

جاری من سه قلو داره واقعا وضعش بهتر از منه که پشت هم اوردم چون بچه ها تو یه سن و شرایط و روحیات هستن

بخدا خواهرشوهرام میگن دوتای تو از سه قلوها بدتر اذیت میکنن😄😄

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

شریط روحی و جسمی و مالی خودتو بسنج، من دوتا دارم دخترم پنج سالش بود داداشش بدنیا اومد همیشه میگه من داداشی رو از خودم بیشتر دوست دارم خبلی وقتا رفتارشو با داداشش میبینم بغضی میشم ، بهترین فاصله سنی هم ۴ تا ۷ ساله، خواهرم دخترش ۱۱ سالش بود بچه دومو اورد خیلییی به داداشش حسادت میکنه و خواهرم نمیتونه در حضور دخترش قربن صدقه پسرش بره

چندسالته

میرم تو ۲۹ جانم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بدن من ۱۱ سال نازایی کشیده بچه آوردن و نعمت میبینم نا ناقص دیدن

بهترین کار رو شما میکنی ، هرچی فاصله بچه ها کمتر باشه  در بزرگسالی بهتر همو میفهمن ،

ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

چرا اون کاربری که راجع به خشکسالی و فرونشست کامنت گزاشته بود کامنتشو پاک کرد؟ حرف دل منو زد 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

من اینجوری برداشت کردم که الان تنهایی خواهر برادر کجان🙄

اخه در مورد ارث پدرو مادر نوشته بود

عزیزم فاصله کوتاه بین بچه ها خیلی خوبه

اما چیزی که اهمیت به سزایی داره

سلامتی خودته

اجازه بده ب‌دنت خودش رفرش کنه

اسیبی که الان ببینی متوجه نمیشی

ایده ال ترینش اگر میخوای فاصله کم باشه وقتی هست پسرت انشالله ۲ ساله بشه

چرا اون کاربری که راجع به خشکسالی و فرونشست کامنت گزاشته بود کامنتشو پاک کرد؟ حرف دل منو زد

واقعا آدم نمیدونه به وضعیت مملکت فکر کنه یا به حال روحی بچه ها...آدم کم میاره

بله معلومه از سلامت روانی خیلی خوب برخوردار بودن با بلایی که سر ماها اوردن😂😂

همون زمان قدیم همون سخت گیری های قدیم خیلی بهتر از الانه 

بچه ۹ ساله میبینی بلد نیس احترام بذاره خیلی پرتوقع و لوس

اکثر بچه های الان خصوصا تک فرزند لوس هستن

ما ۶ تا خواهر برادریم دورهمی هامون واقعا خوش میگذره یکی مشکل داشته باشه همه به دادش میرسن

دلم برای بچه های الان میسوزه بزرگ بشن تنها و بی کس نه خواهری نه برادری 

خودم دلم یه ذره میگیره زنگ میزنم خواهردوقلوم یه ساعت باهم حرف می‌زنیم 

میرم تو ۲۹ جانم

ینی از کی شروع کردی ک میگی ۱۱ سال نازایی ۱۷ سالگی؟؟خب اونموقع اصن اندامای زنونه تکامل پیدا کرده بود؟ 

صبر کن بدن هوشمنده منم تا ۸ ماه بعد سقط هرکار کردم نشدم بعدا فهمیدم بدن نمیکشه و اول باید ترمیم شه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه پرستارمیتونی بگیری که خیلی خوبهمن خودم خیلی عذاب وجدان دارم الانم جبران میکنم ولی خب جای گذشترو ...

اتفاقا میخوام آی وی اف کنم ۲ قلو پروسه شو دارم میرم حالا ۳ هم شد که خداروشکر 😅

۳ ساله شدن دیگه خداروشکر بزرگ میشن باهم😍😅

من باشما صحبت نکردمطبق نظرخودتون، حرف خودتون نظر خودتون، بدید، بابقیه کارنداشته باشیدپاچه کسی نگیرید ...

اتفاقا اونی که فکر میکنه دیگران خرن در حقیقت خودش خره

منم اونقدر حالیم هست بفهمم با کی بودی

شمام که اینقدر با ادبی لطفاً رو نظرات دیگران نظر نده برچسب پاچه گیری نخوره بهت فشاری بشی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
2810