2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست

منی که دوتا دارم یه دختر و یه پسر ولی بنظرم هنوز کمه کیف میکنم رشد بزرگ شدنشونو میبینم در ضمن اینا که میگن بزرگ شن قطع رابطه میشن خب یه ۲۰ -۱۰سالی کنار همن تا مستقل بشن همون سالها خیلی براشون باهم شیرینتره تا تنها

من شوهرم مخالف بچه بود الان لحظه شماری میکنه برا بچه سوم و میگه من اونموقع نمیفهمیدم چقدر بچه خوبه ،خوبه حرف منو گوش نکردی  دخترمم که تا ۵ سالگی تنها بود میگه بهترین هدیه خدا بمن داداشمه که همبازی ودوست خوبمه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه میدونن فاصله سنی مناسب بین بچه ها حداقل بایدسه سال باشهمن دوتا پشت سرهم داشتم تجربه کردموظیفم دو ...

فوقش فشار روم بیادیه پرستار میگیرم واسشون بهتر از اینه 

پسرم تنها باشه 

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️❤️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
2805
نه دیگه نیار واقعا دلم برا بچه ها میسوزه که تو این وضعیت بزرگ میشن فقط فکر میکنم ایندشون چی میشه

وا میخواد چی بشه مگه .چقد سخت میگیرین

زمان قدیم که ۵ .۶ تا میاوردن مگه تو رفاه کامل بودن خیلی سخت تر از الان بود 

ولی بچه های اون موقع از سلامت روانی کامل برخوردارن

خواهر برادری دارن که موقع مشکل دارن به داداشون برسن زنگ بزنن دردل کنن

خودم ۴ تاخواهر دارم یه داداش .کارم گیر بکنه مثل پروانه دورم میچرخن 

در کل بچه زیاد خوبه 

عزیز جان اولا فاصله سنیشون زیاده یعنی رفیق هم نمیشن اونجوری. من با برادرم ۷ سال فاصله دارم هیچ وقت خیلی راحت نبودیم باهم‌. پس اگه دوست داری برا دل خودت بیار نه بچه اولت

دوما مالی چه شرایطی داری. خیلی اکی هستی. میتونی وقت بذاری براشون

سوما جدیدا ببینی روانشناسا میگن جمله یه بچه بده و این حرفا باطل شده و آرامش بیشتری هم دارن. دیگه نه حسادتی نه حس فرق گذاشتنی و نه جنگ برای جلب توجه و محبوب شدن دارن

منی که دوتا دارم یه دختر و یه پسر ولی بنظرم هنوز کمه کیف میکنم رشد بزرگ شدنشونو میبینم در ضمن اینا ک ...

الهی خدا حفظشون کنه عزیزم😍😍

منم باشماهم عقیده هستم چند ماهه اقدامم و متاسفانه تبلی تخمدان گرفتم قراره برم آی وی اف تا ۲ قلو انشالله بیارم جمعمون ۵ نفره بشه 😍😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من دو تا پسر ۴ سال ونیم یکی هم چند روز دیگه ۳ ساله میشه چون بارداریم خدا خواسته بود اوایل خیلی از با ...

دقیقا وقتی بچه ها باهم بازی میکنن و کاراشونو باهم انجام میدن حتی قربون صدقه هم میرن آدم دوست داره همه کاراشو ول کنه فقط اونارو تماشا کنه و لذت ببره😍 

2810