2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 102 پست

من دو تا پسر ۴ سال ونیم یکی هم چند روز دیگه ۳ ساله میشه 

چون بارداریم خدا خواسته بود اوایل خیلی از بارداری نارحت بودم بعدش هم که بدنیا آمد هر دو کوچیک خیلی خیلی برام سخت بود

ولی الان اونقد ذوق میکنم از داشتنشون 

باهم بازی میکنن با هم غذا میخورن با هم میخوابن دعوا دارن 

اصلا کاری به من ندارن

تک فرزندی واقعا بده به بچه خیلی ظلم میشه 

تو ساختمان که زندگی میکنم همه تک فرزند و همه شون از اینکه بچه شون تنهاس ناراحتن

من اگه توانش رو داشتم ۴ تا میاوردم حیف که نمیشه

تو رو خدا بزار حداقب بچه ات 4 ساله بشه خیلی کوچیکه خیلی برات سخت میشه

عزیزم شرایطمون میسنجیم که تصمیم میگیریم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مساله به شما وموقغیتتون ربط داره.یکی دوست نداره بچه بیاره یکی دوست داره یک دونه داشته باشه وبعضی دیگه چندتا.ولی قبل از اینکه بچه بیاری فکر آینده بچه چه از لحاظ مالی وعاطفی وپرورشیش باش.واگر توانش روحی وجسمی  ومالی دازی بچه دوم بیار.خیلی ها هستند فقط چون بچشون تنها نباشه بچه میارن ویا بعضی ها بخاطر دل خودشون بچه چندتا میارن.ولی بنظر من بچه آوردن فقط مهم نیست آینده بچه مهم.

اگر شرایط اقتصادیت واقعا واقعا خوبه و خیلی بچه دوس دارین دومیم بیار و مهمتر ابنکه اگه مطمعنی حوصله رسیدگی زیاد ب تحصیل تربیتشونو داری،،،،،،،تک فرزندیم بنظرم بستگی داره ب تربیت پدرمادر یکی گوشه گیر بار میاد یکیم عالی من همسرم‌تک فرزنده خیلی خوبو عالیه

حال خوب:)

2805

دومی خیلی اذیت شدم ولی راضی هستم .. بچه اول اگر دومی نبود دیگه دلخوشی نداشت 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
عیجااان❤️❤️

فدات گلم ❤️😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چرا گناه داشته باشه ؟؟ بچم فردا یکم بزرگتر بشه خیلی تنهاست و اون تنهاییش ظلم گردم بهش همسرم هست خودم ...

همه میدونن فاصله سنی مناسب بین بچه ها حداقل بایدسه سال باشه

من دوتا پشت سرهم داشتم تجربه کردم

وظیفم دونستم راهنمایی کنم

بقیش میله خودته

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
دومی خیلی اذیت شدم ولی راضی هستم .. بچه اول اگر دومی نبود دیگه دلخوشی نداشت

قبلا بچه زیاد بودیم در و همسایه فامیل بازی میکردن همبازی بودیم ولی الان تک فرزندی خیلی بده یا نیار یا دوتا بیار وضع مالی خوب داری چندتا بیار 

والله من بچم کوچیکه ولی هیچ همبازی تو فامیل نداریم همسایگی هم نداریم مثل قدیم برن بازی پس دلم می‌خواد دوتا دیگه بیارم باهم باشن و بزرگ بشن 

بچه یا هیچی یا حداقل دو تا. تک فرزندی خیلی بده

بچه آوردن مگه قراردادیه؟ که یا دو تا یا هیچی؟

بعضیا از جمله من به دلایل بسیار یه بچه بیشتر نمیخوان نمیشه ک زوری باشه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم ما دوتا بودیم و یه داداش دارم. ولی الان ۸ سال هست ندیدمش و این منو اذیت میکنه واقعا. مهاجرت کرد. و این یعنی من تنهام دیگه. از طرفی شوهرم تک فرزند هست. ماشالا هیچی کم نداره و از داداش منم زبل تر هست. پس این که میگن تک فرزند بد هست و دوتا و این چیزا الکیه و بستگی به خیلی شرایط داره. من ترجیح میدم بچم یکی باشه. چون نه پول آنچنانی دارم که مطمئن باشم آیندشونو میتونم تامین کنم و نه اعصاب بزرگ کردن یه بچه دیگه. بچه اگر سه یا چهارتا باشن شاید تو بزرگسالی دوتاش با هم بمونه وگرنه من اطرافمون هم که نگاه میکنم قدیمیا که بچه زیاد بودن هم الان سال تا سال همو نمیبینن. پس اول شرایط روحی ،جسمی و مالی خودتو بسنج!

2810