2777
2789
عنوان

تو مدرسه شما شاگرد زرنگ بودین یا تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست

منم همیشه شاگرد اول بودم ونمونه دولتی درس خوندم. اما اخرای دبیرستان گیر یه پسرعوضی افتادم .ازدرسوزندکی منو انداخت . هیچوقت خودمو خودشو خونوادم که منو تشنه محبت گذاشتنونمیبخشم. ازمن به شما نصیحت.بچه هاتونو غرق محبت کنید .بقلشون کنید و همیشه بهشون بگید که عاشقونه هستید دوستت دارم بهشون بگید و.....

الآنم ده ساله ازدواج کردم اما هنوز غصه اون روز های طلایی عمرم رو میخورم که نتونستم پزشک بشم . نتونستم به آرزوهام برسم ....

این پیام و تجربه منو در مورد بچه هاتون جدی بگیرید.🌺♥️

چه مثل همیم منم همیشه تو درس الگوی فامیل و آشنا و همکلاسیا بودم یعنی موقع امتحان که می‌شد همه دلشون ...

من زود ازدواج کردم 

کاش ادامه میدادم الان یه چیزی شده بودم برای خودم

😔😔

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه شاگرد اول بودم ونمونه دولتی درس خوندم. اما اخرای دبیرستان گیر یه پسرعوضی افتادم .ازدرسوزند ...

درضمن اگه تو نوجوانی دنبال دوست پسر و دوست پسر بازی گشت .محکم تو گوشش بزنید و روشن کنید که با آیندش بازی نکنه.عشقوعاشقی برای دوران جوانی هست نه نوجوانی👍

من زود ازدواج کردم کاش ادامه میدادم الان یه چیزی شده بودم برای خودم😔😔

اخ دقیقا 

منم دوم دبیرستان درسمو ول کردم ازدواج کردم انگار چه خبر بود،دنبالم کرده بودن انگاری 

کل معلمام حسرت خوردن برای حماقتی که کردم الانم منو میبینن میگن کاش درستو میخوندی 

ولی خب چاره چیه اینم سرنوشت ماست  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اخ دقیقا منم دوم دبیرستان درسمو ول کردم ازدواج کردم انگار چه خبر بود،دنبالم کرده بودن انگاری کل معلم ...

منم دوم دبیرستان آخرین امتحانم شب عروسیم بود 

حماقت کردم 

کاش دنیا دنده عقب داشت

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
زرنگ بودم هیچ پخی ام نشدم

خیلی دوستت دارم زمین شناس جان🙃💛🌱

شاید منو ندیده باشی ولی من وقتی میبینمت خیلی حس قشنگی ازت میگیرم عزیزِ مجازیِ همسِن🤭💖

تو خیلی قشنگییی... منو یاد ینفر میندازی که از ته قلبم دوستش دارم 🥰❤️.. خیلی خوبی، خیلی وجودت برکته

خیلییییی تمام خوبی ها درونت جمع شده🌱🙃💜

امیدوارم هرچه زودترررر همونایی شه که تصور میکنی و دوست داری💚😍

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱