2777
2789

سلام ، من ۸ هفته باردارم و حالت تهوع و استفراغ شدید دارم ، جوری که هیچ قرصی روم اثر نداره و سرم و آمپول هم یه وقتایی جواب نداده، از هفته های اول همینجور بودم ولی از هفته ۵ به بعد شدید تر شد ، حاملگی قبلیم هم اینجور بودم ولی از هفته ی ۸ شروع شد نه از ۵ !و این که اون وقتا روزی یدونه دمیترون میخوردم ناشتا تا شب حالم یکم خوب میشد ، ولی این سری هر چی گفتم بهم دمیترون ندادن ، میگن باعث شکاف کام میشه، تا این که دیروز انقدر زرد آب بالا آوردم که از حال رفتم ، متخصص بهم دمیترون داد ، حالا مجبورم استفاده کنم و گرنه از زندگی کلا میمونم ، شما تجدبه استفاده از این قرص و داشتین ؟یادتون میاد از چند هفته استفاده میکردین ؟اگه خوردین  ممنون میشم تجربه تون و بهم بگین من نمیتونم نخورم ، ولی میخورمم با عذاب وجدان میخورم 🥺

ای نسیم

بچه اولم خدا رو شکر مشکلی نداشت ، ولی برا اون و بعد از ۸ هفته قرص مصرف میکرم ، میگن تو هفته ۸ لب جنین تشکیل میشه، ولی با این و از روز ۷ هفته و ۴ روز قرص خوردم برا همین استرس دارم خیلی 🥺 

ای نسیم

میخوردم ولی چون اثر نداشت ولش کردم، یه دفعه سرم زدم خیلی بهتر شدم... دیگه مجبور به تحمل بودم

بیشتر صبح که بیدار میشدم سریع به نارنگی سیب بو میکردم که تهوعم کمتر بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوردم ولی چون اثر نداشت ولش کردم، یه دفعه سرم زدم خیلی بهتر شدم... دیگه مجبور به تحمل بودمبیشتر صب ...

برا من اثر میکنه نه زیاد ولی خب لااقل میتونم سر پا شم ، راهم از بیمارستان خیلی دوره همسرم کارش جوریه که صبح میره شب میاد ، وقتی این و نمیخورم یکی باید باشه هر روز من و ببره بیمارستان بهم یرم و اپمول بزنن ، تازه بعد اونم ظعف دارم سر درد 🥺

ای نسیم
برا من اثر میکنه نه زیاد ولی خب لااقل میتونم سر پا شم ، راهم از بیمارستان خیلی دوره همسرم کارش جوریه ...

بخور قرص چاره ای نیست، قرص ب6 هم واسه تهوع خوبه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹