2777
2789
عنوان

کسی دیدین برا گواهینامه بره ولی نتونه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

چطور نتونستی؟حتما خیلی استرس داری

اشکال نداره بخودت امید بده

افسرها هم چقدر سختگیرن...دیدن که ۱۰ بار اومدی امتحان دادی،ی کم باید چشمپوشی میکردن،ی فرصت بهت میدادن....توشهر ما که هنوز سوار نشدی،ماشین خاموش میشه،میگن رد شدی پیاده شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونی جلسه خصوصی بری؟

وای نمیدونی چقدر پول خرج جلسه خصوصی کردم به قران در حد قبولی بلدم اما همش خراب میشه بخدا مثل بقیه راننده ها پارک میکنم شاید خیلی خوب نباشه ولی مورد قبوله اما رد میشم 😭

وای نمیدونی چقدر پول خرج جلسه خصوصی کردم به قران در حد قبولی بلدم اما همش خراب میشه بخدا مثل بقیه را ...

درکت میکنم

منم جلسه خصوصی رفتم ولی موقع امتحان افسرو که میبینم قالب تهی میکنم   انگاری عزرائیل پیشم نشسته

درکت میکنممنم جلسه خصوصی رفتم ولی موقع امتحان افسرو که میبینم قالب تهی میکنم انگاری عزرائیل پیشم ن ...

بعد پیاده شدن از ماشین انقدر فشار رومه که میزنم زیر گریه از مشهد که رفتم استرسم کمتر شد اما بازم قبول نشدم 

درکت میکنممنم جلسه خصوصی رفتم ولی موقع امتحان افسرو که میبینم قالب تهی میکنم انگاری عزرائیل پیشم ن ...

آفرین،،،دقیقا دختر منم همینطوریه....میگه میترسم وقتی دندرو عوض میکنم دستم به افسر بخوره

بعد پیاده شدن از ماشین انقدر فشار رومه که میزنم زیر گریه از مشهد که رفتم استرسم کمتر شد اما بازم قبو ...

یه کم رو استرست کار کن

قبل آزمون پرانول بخور

من استرسم شدید نیس

فقط جلو افسر دست و پامو گم میکنم

کدوم شهر مشهدی؟

یه شهر کوچیک از مشهد رفتم مشهدم خیلی سخت گیرن

گلی شهرهای بزرگ و شهرهای توریستی مثل شیراز و اصفهان و مشهد سخت تر میگیرن

من یکی از شهرهای کرمانشاه امتحان دادم

دفعه دوم شهری قبول شدم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

عزیزم به جای اینکه هی بری ازمون شهری بدی

باید ۱۰_۱۵ جلسه بیشتر کلاس برمیداشتی 

اشکال نداره دوباره یه دوره با مربی آقا بگذرون و بگو خوب همه چیز رو یادت بده

و بپرس افسر چی میخواد؟ باید به چی توجه کنی حین آزمون ؟

جثه ریزی داری ؟ آخه یعنی ها به جثه های خیلی ریز گواهینامه نمیدن میگن خطرناکه 

2810