حس میکنم جزو اتفاقات نادر هستم 😔نتونستم بگیرم دوسال گذشت و نتونستم مهلتش تموم شد و من قبول نشدم 15 بار امتحان دادم ولی نتونستم مثل همیشه که نمیتونم جلو همه شدم سکه یه پول هی میگن چیشد به همه میرم میگم نتونستم بگیرم به همه میگم خاک برسرم چرا دروغ بگم همه میدونن چقدر بی عرضم
پررو تر از قبل دوباره پول بریز و برو امتحان بده ابدا به حرف کسی اهمیت نده .. بیرون تمرین کن با یکی
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره میشناسم حتی کارتکسش باطل شده بود افسر گفته بود وقتی ۲۰بار اومدی قبول نشدی یعنی صلاحیت گواهینامه گرفتنو نداری اما چندسال بعد دوباره رفت گرفت الانم خودش با ماشین همه جا میره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی