2777
2789

سلام کسی میدونه که آیا این مورد خطرناکه یا نه؟

من دخترم به محض تولد کل پوستش آبی پر رنگ و کبود یک دست بود کل بدنش. و اصلا گریه نکرد حدودا ده دقیقه بعد که مجاری تنفسیش رو پاک کردن شروع کرد به گریه و رنگش برگشت

شنیدم به خاطر عدم رسیدن اکسیژن کافیه و ممکنه منجر به فلج مغزی بشه درسته یا این اتفاق عادی و نرماله؟ و نوزادان موقع به دنیا اومدن یه ۵ دقیقه کبودی  رو دارن؟

نه همشون اگه نتونن نفس بکشن اینطوره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم با کمبود اکسیژن دنیا اومد دو ساعت زیر دستگاه بود اون اسیب که میگی در اون لحظه خطر هست ولی ب ...

من حالم بد بود ندیدم دستگاه گذاشتنش یا نه چون سنم پایین بود فقط فکر خودم بودم الان که یادم میاد سردرد میگیرم که چقدر بیخیال بودم‌

من حالم بد بود ندیدم دستگاه گذاشتنش یا نه چون سنم پایین بود فقط فکر خودم بودم الان که یادم میاد سردر ...

یعنی بچه ات الان بزرگه ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالاگفتین نگران شدم بچه شما که چیزیش نشد؟

نه بابا هیچیش نشد الان هم رفته مدرسه 😁

من فکر کنم بچه شما هم دیگه نوزاد نیست واسه چی نگرانی پس ؟

پس که اینطور نمیشه جلوی همچین اتفاقی رو گرفت؟

گاها تو زایمان های سخت پیش میاد مادر نمیتونه زور بزنه به وقتش یا لگن کوچیکه یا پروسه زایمان طولانی شده

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نه بابا هیچیش نشد الان هم رفته مدرسه 😁من فکر کنم بچه شما هم دیگه نوزاد نیست واسه چی نگرانی پس ؟

خداروشکر 

من فقط واسه بچه بعدی نگرانم که نکنه خطرناک باشه و... و چون واسه بچه اول این طور شد اون یکی بدتر نشه 😅

آره الان دیگه ۵ سالشه ولی واقعا واسه بچه بعدی نگرانم که فقط خدا رحم کرد بهمون

اهان از لحن حرف زدنت فهمیدم که بچه ات بزرگه دیگه . نگران نباش این مساله خیلی رایجه بالاخره بارداری پر از احتمالات و اما و اگره اینم یکیش . مثلا برای من دختر دومیم این تجربه رو داشتم . اورژانسی هم سزارین شدم با این که تا یکی دو روز قبلش همه چی اوکی بود من دایم با دکتر در تماس بودم.. بالاخره ادم احتیاط میکنه بقیه شو میسپاره به خدا . خدا محافظت میکنه خودش