2777
2789

همه شهرهاش سختگیرن به نظرم ...

شاهین شهری ها ساده تر میگیرند چون از جاهای دیگه اونجا ساکن شدند..

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

میخوای هر جور شده باهاشون وصلت کنی؟

اگر اصفهانی نیستی خیلی اذیت میشی

با اینکه عزیزترین و صمیمی ترین دوستام اصفهانی هستن اما واسه وصلت کلی ادا اصول دارن که مختص خودشونه و غریبه ها اذیت میشن اگر باهاشون وصلت کنن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

اصفهان کلا آداب و رسوم زیاد دارن از خواستگاری تا حتی بعد عروسی..... مرکز شهر و شهرستانهاشم نداره همه جا همینه فوقش یکم متفاوته ولی همشون رسمشون زیاد و سخته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اصفهان کلا آداب و رسوم زیاد دارن از خواستگاری تا حتی بعد عروسی..... مرکز شهر و شهرستانهاشم نداره همه ...

خواهر شوهرم عروسی اصفهانیاست حتی مهمونی رفتن خونشون هم خیلی ادا داره یه جور نچسبن

امسال که رفتیم اصفهان رفتیم هتل خونش نرفتیم راحت بودیم 

مثلا چه رسمایی!ما فامیل اصفهانی داریم ولی نمیدونم

خواستگاری

مهریه

جهاز و ....

یه نمونه بگم سربسته مثلا تو فامیل ما رسمه ۱۵۰ تا سکه مهر میکنن با دو دانگ از خونه ی داماد

البته داماد بااااید خونه از خودش داشته باشه اصلا اجاره اینا نداریم ما...  عروس هم جهاز کامل میده همممه چی جهاز هم زیاد میدیم خیلی

دیگه اینکه برای تمام مراسمها باید طلا و لباس و این چیزا ببرن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2810