2777
2789
عنوان

عزیزایی ک بچه ندارین فعلا

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 25 پست

پسر عمو من بعد ۱۵ذسال

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۹ دیگه واقعا حوصلم نمیکشه اروزم بود دو تا بچه لااقل داشته باشم کارم شده حسرت خوردن دیگران میرم دنبا ...

بابا همه یه جوری درگیرن بزرگش نکن منم پسرم پیش دبستانیه دخترم حدودا دو سالشه دست تنها دارم بزرگشون میکنم کسی هم کمکم نمیکنه ولی به لطف خدا خودمو با روحیه و با نشاط نگه داشتم اگه مادر خونه با نشاط باشه جو خونه با نشاط میشه 👍😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببین عزیزم هرکسی ب شرایط زندگی و جسمی و روحی خودش باید نگاه کنه بعد تصمیم بگیره بچه دار بشه یا نه. م ...

حق با شماست 🙏🩷

دقیقا هرکس خودش بهترین تصمیم رو میگیره 👌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما خیلی ناامیدی خدایی من ۳۸ سالمه مشکل باروری هم ندارماما گذاشتم بعد ۴۲ ۴۳ که وقت کافی داشته باشم د ...

دار ی اشتباه می‌کنی همین الآنم دیر شده وقتی باردارشدی انواع ریسکا وازمایش هارو دادی متوجه میشی 

دار ی اشتباه می‌کنی همین الآنم دیر شده وقتی باردارشدی انواع ریسکا وازمایش هارو دادی متوجه میشی

از نظر من دیر و اشتباه نیست . تو خانواده ی ما بارداری بالای ۴۰ کاملا عادیه 

با اینحال من ریسک نکردم و تو سی سالگی جنین فریز کردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم هرچیزی به وقتش قشنگه بعدش دیگه فایده نداره.من خودم ۱۰ساله ناباروری دارم سنمم داره ۴۰میشه دیگ ...

درک می کنم چی می گی..منم همیشه می خواستم فاصله سنیم با بچه هام کم باشه...

اما تو خودتو شاداب نگهدار..هم به جسم و هم روحت برس..همپای بچه هات برو تفریح..باهاشون گل بگو و گل بشنو..الان عموپورنگم ۴۰ سال بیشتر داره..تا ۲۰ سال دیگه هم پیر نمی شه..بازیگرای دیگه هم همین طور....ان شاءاله بچه دار بشی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بابا همه یه جوری درگیرن بزرگش نکن منم پسرم پیش دبستانیه دخترم حدودا دو سالشه دست تنها دارم بزرگشون م ...

اخه دیگه باردارم نشدم دو ساله انچنان جلوگیریم نداشتم من خودم مشکلی نداشتم همسرم خیلی ضعیفه اون زمانم معجزه شد من باردار شدم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
۴۰سالگی ک توش اعصابت داغونه جسمت داغونه یعنی پیر.۴۷ سالگی ک دیگه فاجعست

اره من الان ۳۹ نزدیک ۴۰ هستم اعصابم به شدت ضعیفه ولی دلم برا دخترم میسوره بچم تک  تنها موند 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔