2777
2789
عنوان

عزیزایی ک بچه ندارین فعلا

400 بازدید | 25 پست

ناامید نشین به هیچ وجه

عمو و زنعمو من بعد فکر کنم ۱۲ سال این حدودا بالای ۱۰ سال بود خلاصه

خدا ۲ سال پیش همین آبان ماه بهشون ی پسر داد 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچیزی به وقتش قشنگه   بعدش دیگه فایده نداره.

من خودم ۱۰ساله ناباروری دارم سنمم داره ۴۰میشه دیگه بچه نمیخوام حقیقتا، بچه گناه نکرده ک ی پدر مادر پیر بی حوصله داغون مث من داشته باشه که.

همسرم اگه بیخیال بشه من هزارسال دیگم بچه نمیارم

من از سال 98 منتظر بچه م خیلی هارو دیدم بعد چنذین سال خدا بهشون بچه داده

اما بعضی وقتا میگم هر چیزی به وقتش قشنگه وقتی ذوقشو داری توانشو داری

40/50 سالم شد بچه دار شم دیگه ب جا مامان مادربزرگشم

تو سن بالا باردار شدن مشکله من اولیا بعد از ده سال شدم دومیا که کلا دیگه نشدم حوصله واقعا دوا درمونم ...

مگه چند سالته عزیزم الان همه دیر ازدواج میکنن دیر هم بچه دار میشن 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
مگه چند سالته عزیزم الان همه دیر ازدواج میکنن دیر هم بچه دار میشن

۳۹ دیگه واقعا حوصلم نمیکشه اروزم بود دو تا بچه لااقل داشته باشم کارم شده حسرت خوردن دیگران میرم دنبال دخترم گلاس اوله میگم خدایا اینجا که نازایی نیست هر کدوم سه یا چهارتا دارن شادو خوشحال

تن دخترم سالم باشه 

ولی تو بچه دار شدن خیلی سختیو عذاب کشیدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
عزیزم هرچیزی به وقتش قشنگه بعدش دیگه فایده نداره.من خودم ۱۰ساله ناباروری دارم سنمم داره ۴۰میشه دیگ ...

شما خیلی ناامیدی خدایی 

من ۳۸ سالمه 

مشکل باروری هم ندارم

اما گذاشتم بعد ۴۲ ۴۳ که وقت کافی داشته باشم 

دیگه دوره ی سن گذشته 

۴۰ سال میانسال هم نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما خیلی ناامیدی خدایی من ۳۸ سالمه مشکل باروری هم ندارماما گذاشتم بعد ۴۲ ۴۳ که وقت کافی داشته باشم د ...

ببین عزیزم هرکسی ب شرایط زندگی و جسمی و روحی خودش باید نگاه کنه بعد تصمیم بگیره بچه دار بشه یا نه. 

من ۴۰سالگی رو سن مادرشدن نمیدونم.

بحث امید ناامیدی هم نیست