2777
2789
عنوان

گریه شدید نوزاد

182 بازدید | 40 پست

سلام خانما

پسرم ۸ماهشه حدودا ۱۰ روزیه شب تا صبح به قدری شدید گریه میکنه که دیگه امونمو بریده

روزا اصلا گریه نمیکنه شب ۱ونیم میخوابه تا ۱شب

و از ۱شب تا ۱۰صبح فقط گریه هرنیم ساعت و دادو بیداد

دکترم بردم گفت نه گوشش نه جای دیگش هیچ مشکلی نداره شکر خدا

چه کنم اخه؟علتشچیه؟

واقعا نمیکشم 

۱۰شبه نخوابیدم کمک هم ندارم

چیز جدیدی به تغذیش اضافه نشده؟شکمش مرتب کار میکنه؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحت جیش میکنه؟

به نظرم یه دکتر دیگه ببرش و اگه دکتر صلاح دونست یه آزمایش از بچه بگیرن دختر منم اینطوری بود فهمیدم عفونت ادرار داره نمیتونه راحت جیش کنه از شدت سوزش ادرار جیغ میزد

2805

داره دندون در میاره درد زیادی داره قطره استامینوفن بهش بده تا دندوناش بیرون بزنه دستاتو تمیز بشور خیلی آروم بکش جای دندوناش خیلی آروم هااا ببین آروم میشه یا نه ولی اگه دل‌درد هم داشته باشه پشتشو آروم آروم ماساژ بده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
راحت جیش میکنه؟به نظرم یه دکتر دیگه ببرش و اگه دکتر صلاح دونست یه آزمایش از بچه بگیرن دختر منم اینطو ...

اگه عفونت داشته باشه در طول روز هم جیش کردمش اذیت می کنه این فقط شبا گریه می کنه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
داره دندون در میاره درد زیادی داره قطره استامینوفن بهش بده تا دندوناش بیرون بزنه دستاتو تمیز بشور خی ...

دندونای پایینش ۱ماهه که درومده.یعنی بالا داره درمیاد؟پایینیا اصلا اذیت نکردن

والا بقران انقددددددد وول میخوره و گریه میکنه نمیذاره ماساژ هم بدم گاهی کلافه میشم

۰نه اصلاهمونایی کا همیشه دادمهشکمشم خوبه روزی ۳تا ۴ بار مدفوع میکنه مثل قبل

موقع خواب زیر سرش یه قرآن سايز کوچیک یا دعایی چیزی بذار ببر بیرون ترسشو بگیرن بنظر میاد ترسیده 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دندونای پایینش ۱ماهه که درومده.یعنی بالا داره درمیاد؟پایینیا اصلا اذیت نکردنوالا بقران انقددددددد وو ...

بالاییا معمولا سخت تر در میان دست نزنید هم اشکال نداره فقط مسکن بده بچه بخوابه اذیت نشه 

موقع خواب زیر سرش یه قرآن سايز کوچیک یا دعایی چیزی بذار ببر بیرون ترسشو بگیرن بنظر میاد ترسیده

ایه الکرسیم میخونم هرشب براش اصلا موندم

دکترم ندونست علتشو

قبلا کولیک شدید داشت ولی کامل خوب شده بود

فقط سینمو دهنشگذاشتنی اروم میشه

بالاییا معمولا سخت تر در میان دست نزنید هم اشکال نداره فقط مسکن بده بچه بخوابه اذیت نشه

تا چه مدت؟

زیاد بدم ضرر نداشته باشه؟

البته بگم اینم استامینوفن پاراکید که خوش طعمه هم میخوره بالا میاره

2810