2777
2789
عنوان

پسرم رو امشب بیمارستان بستری کردم

201 بازدید | 11 پست

لطفا برای عافیت و سلامتی همه بچه ها صلواتی بفرستید 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله زودتر مرخص میشه

ممنونم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
خدا هرچه سریعتر بهش سلامتی بده 🥰

ممنونم عزیزم 

خدا بهتون سلامتی بده

ان شاءالله به زودی سلامتیشو بدست بیاره ناراحت نباش بیمارستان خوبه آدم خیالش راحته که دکتر پرستارا به بچه سر میزنن و زود خوب میشه 

پارسال که دخترم رو بیمارستان بستری کردن اولش خیلی نگران وناراحت بودم ولی دفعه های بعدی دیگه خیالم راحت بود کسی هست وضعیتش رو چک کنه و دلم آروم بود 

ان شاءالله به زودی سلامتیشو بدست بیاره ناراحت نباش بیمارستان خوبه آدم خیالش راحته که دکتر پرستارا به ...

ممنونم از همدردیت عزیزم 

آره از اون بابت خیالم راحته ولی دلواپسی آدم به خاطر خود بچه ست که درد می کشه یا اذیته

ممنونم از همدردیت عزیزم آره از اون بابت خیالم راحته ولی دلواپسی آدم به خاطر خود بچه ست که درد می کشه ...

الان روز اوله درد داره باور کن نهایت تا فردا رو به بهبودی میره حالش ولی اگه توخونه بود ممکن بود چند روز طول بکشه و باز دنبال یه دکتر دیگه بودی

البته ان شاءالله زود مرخص بشه و همیشه شاهد سلامتیش باشی

چیشده بستری کردن؟

الان روز اوله درد داره باور کن نهایت تا فردا رو به بهبودی میره حالش ولی اگه توخونه بود ممکن بود چند ...

آره حق با شماست ... ان شاءالله که بهتر بشه 

دکتر گفت ویروس گوارشیه ... تب و اسهال و استفراغ 

تبش دیگه توی خونه و با داروهای دکتر کنترل نشد و امشب آوردم به زور بستریش کردم 

نمی‌خواستن بستری کنن چون جا نداشتن ولی من پافشاری کردم و خداروشکر الآن توی بخش با آرامش خوابیده

برای سلامتیش حمد خوندم❤️

ممنونم 

منم برای سلامتی فرزندانتان صلوات فرستادم