2777
2789
نه همکار نیستم

خوب دیگه چه عالی ببین وقتی از زندگیت بیرونشون کنی چنان حس آرامشی بهت دست میده که میگی کاش زودتر این کارو میکردم من یک دوستی ۹ ساله رو تموم کردم چون داشت روانم رو آزار میداد الان حداقلش اینه که آرامش دارم به شما هم به شدت توصیه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجاییه

کیدراماست، ببینش دختره شبیه توئه، چون ازدواج نکرده بود خیلی مسخرش میکردن، ب علاوه این حرص پولایی ک ب عنوان کادو عروسی ب بقیه داده بود رو هم میخورد، رفت ب پسری ک تو فروشگاه محلشون بود گفت ب عنوان ی کاره پاره وقت بیا ی مراسم ازدواج بگیریم من پولامو ک گرفتم سهمتو میدم، اخرم ازدواج الکی گرفت پسره ام رفت اینم موند با ی حلقه و دیگرانی ک فکر میکردن این ازدواج کرده😂البته خوب سریاله اخرسر پسره برگشت واقعا عاشق دختره شد

خندت مسخرس احتمالا خیلی بیکاری الکی بهمچی میخندی

من فکر کردم اون قسمتی که فرمودین «بزن تو ککونشون پرتشون کن بیرون از زندگیت» رو شوخی فرمایش کردین بخاطر همین خندیدم الان متوجه شدم واقعا این گفتار روزمرتون هست و واقعا بی ادبید 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من فکر کردم اون قسمتی که فرمودین «بزن تو ککونشون پرتشون کن بیرون از زندگیت» رو شوخی فرمایش کردین بخا ...

گفتم بیکاری ،وسواس فکری نداری ؟

عزیز مطبو‌ بگیر به چیزای بیهوده فکر نکن 

مرسی عزیزم یکی از قشنگ ترین حرفایی بود مه شنیدم

شاد باشی عزیزم 

آخه یکی از نزدیکانم همین اتفاق براش افتاد البته دوستاش همش میگفتن واای خواهرت ازدواج نکرد؟ بچه دار نشد؟ چی شد پس 

اینا هم خودشون ناراحت بودن از این موضوع هم 

الکی گفتشون ازدواج کرده بخدا به چند ماه نکشیده دروغش گرفت و ازدواج کرد بعد چند سال گیر دادن که وای هنوز بچه نداره بازم  هم الکی گفتشون حامله اس بازم گرفت و سر سال نرسیده صاحب یه پسر زیبا شد  برای شما هم همین باشه الهی 

البته یک ازدواج موفق