اخه چه سخت گیری طرف روستاییه خانواده ش هیچ تحصیلاتی ندارن حتی ماشین هم نداره درصورتی که من کل خانواده م تحصیل کرده هستن خونه ماشین همه چی دارم از همه نظر از اون سرترم ولی همینم واسه من ناز میکنه 😐
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم عاقل بوده کنسل کرده.همچین کیسی به درد شما نمی خوره.تجربه می گه شوهر وطایفه اش یا باید هم سطح ویا بالاترباشن.واگرنه همین شما چند صباح دیگه می آیی از این آدم وخانواده اش می نالی.
برای سلامتی همه بچه ها ونوه ها مخصوصا نوه خودم صلوات
اخه چه سخت گیری طرف روستاییه خانواده ش هیچ تحصیلاتی ندارن حتی ماشین هم نداره درصورتی که من کل خانواد ...
والا شرایط تو رو درک می کنم یه مادر شوهر داشتم می گفت ننت آشپزی بلد نیست حالا ننه من کارمند دیپلم این خانم بی سواد خودشم زرنگ بود تو غذا اما مادر من ساده درست میکنه
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .