2777
2789
باید قطع میکردن. مازوت سوزی خیلی خطرناکه. بهتره کمبود برق رو با پنل خورشیدی جبران کنند

قطع مازوت سوزی بهانه است

کسی که اطلاعاتش در این زمینه زیاد بود میگفت کلا تولید برق رو جدا از مازوت سوزی هم کم کردن

بحث معاهده پاریس و این حرفا

حالا جالبه خود آمریکا هم از معاهده پاریس خارج شد و این آقایون پایبند هستند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمت کنه رییسی رووایستاد جلوی قطع شدن برق رو کرفت و متوقف کرددوباره رفت و قطعی ها برگشت باز صد ر ...

حالادنبال حاشیه نباشید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پارسال زمستون که برای شهر ما که فقط دو سه روز این طور بود و قطع شدبقیه مواقع برق داشتیم

اونوقت فقط شهر خودتون مهمه؟

مایی که گیلان بودیم هم اصلا قطع نشد این که دلیل نمیشه بقیه ی کشور سختی کشیدن درهرصورت 

هر سالم دارن هشدار میدن یه فکری به حال ناترازی بکنید وگرنه هی بدتر میشه اما گوش شنوایی نیست

عجبا چرا؟

اینجا علاوه بر برق اب هم میره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

اونوقت فقط شهر خودتون مهمه؟مایی که گیلان بودیم هم اصلا قطع نشد این که دلیل نمیشه بقیه ی کشور سختی کش ...

بله متاسفانه

تو دوره روحانی قرارداد پاریس رو امضا کردن و متعهد شدند نیروگاهها را افزایش ندن...  با اینکه شورای نگهبان معاهده را تایید نکرده

وگرنه قبلش تند تند نیروگاه می ساختیم

باز رییسی ی مقدار نیروگاههای نیمه کاره رو تمام کرد

اما الان باز معلوم نیست چه خبره و چه قصدی دارن

تسلا نه ادیسون

اره در اصل تسلاست ولی عوام ادیسونو میشناسن ب عنوان مخترع

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
یه جوری میگی انگار جلوی برق وایستاد که نره.مشکل این و اون نیست.مشکل چیز دیگست.

نه مثلا ی کاری که کرد،  تو ساعات اوج مصرف شهری برق مناطق کشاورزی رو قطع کرد

و مناطق کشاورزی تو ساعات کم مصرف برق داشتند برای کارهاشون

تولید برق را ی مقدلر افزایش داد تو همون فرصت کم

و... 

کاش این آقایون هم سرشون رو از ریجستری آیفون  و... و...  در بیارن و به مسایل اصلی عموم مردم بپردازند

بله متاسفانهتو دوره روحانی قرارداد پاریس رو امضا کردن و متعهد شدند نیروگاهها را افزایش ندن... با ای ...

باشه حق با شماست 

با آدمی که مسئله به این بزرگی رو ول کرده چسبیده به اینکه فلان شخص خدا بود این شخص افتضاحه چه بحثی دارم اخه؟

شما همون تبلیغ اصولگرا هارو بکن