2777
2789

دوستانی که حاجتی دارید و مایلید شرکت کنید اعلام کنید تا زمانیکه به حد نساب رسید انشالا شروع کنیم😍

شرایطشم به این صورته که هرروز یک مرتبه تا ۴۰روز باید خونده بشه❣️

و به نیابت از شهید نوید صفری خونده میشه❣️

انشالا حاجتروایی همه شرکت کنندگان♥️

من میخام شرکت کنم🌱

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوش اومدی♥️انشالا حاجترواییتو اعلام کنی😍

سلام مرسی ممنون همچنین♥️🌱

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

2805
مرسی عزیزم فعلا که سایت خلوته وقتی حد نساب رسید تگت میکنم قشنگم

خیلی ممنون لطف می کنید

بااجازه استارترنماز شب برای حاجت های سخت عالیه خودم بعد از ۳ ماه نماز شب هر شب ۲ رکعت بعد استغفار و ...

خوش به سعادتت عزیزم اگه مایلی چله شرکت کنی یا کسی میشناسی که میخواد تگ کن❣️

عزیزم بیا تاپیک اخرم نمیتونم منشن کنم اسمتو!!

سلام خوب هستین

چشم ممنون که اطلاع دادین

اول باید @ رو بزنین

بعد 7 رو بزنین 

بعد خط تیره

بعد ۱

بعد بازم خط تیره

بعد اسم فاطمه رو به انگلیسی تایپ کنین♥️😍