2777
2789
عنوان

تیزهوشانیا تمرکزم رو میارن پایین

84 بازدید | 9 پست

بچها من رفیقام تیزهوشانن نمیشه ام باهاشون قطع ارتباط کنم 

من خودم مدرسم معمولیه 

با اینکه تلاشمو میکنم ولی بازم اعتماو به نفسمو میارن پایین 

اخه مدرسه ما فقط وقت مارو تلف میکنه مدرسه اونا باهاشون تست کار میکنه درست مثل یک کلاس کنکوره 

واقعا ناراحتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا که ماهایی که تو تیزهوشانیمم فکرمیکنیم داریم وقت تلف میکنیم 

من حتی خواستم بیام بیرون تو خونه بشینم بخونم ولی نزاشتن و نشد

اگه واقعا تو خونه میدونی که میخونی و پشت گوش نمیندازی ک شرایطشو داری تو خونه بخون

ولی اگه خونه نشد کتاب تست ببر مدرسه 

حیلی وقتا وقت اضافه میاد اونجا کار کنن

تو کلاسم قشنگگگ گوش کن اومدی خونه یه مرور کنی و درسو اوکی بشی

تیزهوشان یه سراب قشنگه باور کن تنها تفاوتش اینه که بچه های اونا درس خونتر از عادیا هستن که شما میگی تلاشتو می‌کنی دیکه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بخدا که ماهایی که تو تیزهوشانیمم فکرمیکنیم داریم وقت تلف میکنیم من حتی خواستم بیام بیرون تو خونه بشی ...

شما چندمی؟

من خودم ریاضی اوردم تیزهوشان ولی چه فایده  اومدم تجربی... 

درسته یکمم تیزهوشان زیادی جو میده و سر بعضی درسا واقعا اذیتشون میکنه ولی  در نهایت درسای تخصصیشون رو با تست باهاشون کار میکنن

شما چندمی؟من خودم ریاضی اوردم تیزهوشان ولی چه فایده اومدم تجربی... درسته یکمم تیزهوشان زیادی جو مید ...

من دهم تجربیم

اره بابا انقدر استرس میدن خیلی وقتا منفی تاثیر میزاره اصلا

من ورودی جدید بودم کارم به روانپزشک رسید امثال چون اصلا نو فتز درس خوندن نبودم یهو کلی درس ریخت روم

نهایتا امکانات اونا اینه که باهاشون تست کار کنن دیگه خودت تست بزن ببین چقدر بیشتر از اونا پیشرفت میکنی 

تازه تیزهوشانیا من خودم امسال به چشم دیدم خیلیا فقط ادعان 

منم پارسال تو این مدرسه نبودم فکر میکردم عقبمو کلا ول کردم گفتم چه فایده داره خوندنم همه جلوهن ازم 

ولی اومدم اینجا دیدم نه بابا همچین پخی نیست😂

من دهم تجربیماره بابا انقدر استرس میدن خیلی وقتا منفی تاثیر میزاره اصلامن ورودی جدید بودم کارم به رو ...

منم همینطور 

خوشبختم دوستم  

چی بگم والا میدونم ولی متاسفانه چون دهمم  هنوز راه درس خوندنمو پدا نکردم هنوز بلد نیستم چیو چقدر باید بخونم

منم همینطور خوشبختم دوستم چی بگم والا میدونم ولی متاسفانه چون دهمم هنوز راه درس خوندنمو پدا نکردم ...

منم عین تو نمیدونم چیو باید چقدر بخونم

این چندوقت انقدر زیست خوندم کلا فیزیک تو برنامم نبود 

سر آزمون مدرسه زیستو نفر دوم شدم فیزیک نفر بیستو پنجم😂

کم کم راه میوفتی