2777
2789
عنوان

تکون‌خوردن نی نی فقط سمت راست متخصصا بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 47 پست
دقیقا منم سرماخوردگی گرفتم دوبارو خوب شدماصلا ناشکری نمیکنم منم ۴ سال تلاش کردم برای ب دست اوردنش و ...

اره دیگه . غر نزنیم و درددل نکنیم چیکار کنیم .من هنوزم ب گوشت کبابی ویار دارم ب بوی صابون مایع . صابون جامد گل محمدی . یه بوهای خاصی هنوز اذیتم میکنه بماند که هر روز ی مشکل جدید و یه درد سر جدید داریم  الانم سرماخوردم اونم شدید . گلاب ب روت از صب هر چی خورده بودم رو بالا اوردم . الان گلوم سوخته به شدت .جدای ازینکه نمیتونم بخوابم چون هر طرف میخوابم درد دارم. میخوام بگم  حالا حالا ها صبور باش ان شالله بسلامتی بغلش میکتی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سزارین شدم

میشه بگی دقیقا حرکاتش چجوری بود؟ من سمت راست شکممفقط تکون میخوره و لگد میزنه . یه کم پایینتر از  دنده ام .سمت راست هیچ خبری نیست فقط شکممو که نگا میکنم  سمت راست برجسته تره . بنظرت بچه افقی  خوابیده؟ 

اره دیگه . غر نزنیم و درددل نکنیم چیکار کنیم .من هنوزم ب گوشت کبابی ویار دارم ب بوی صابون مایع . صاب ...

واقعا همینطوره ادم فکر میکنه از هرمرحله‌ای ک توشه عبور کنه ب راحتی میرسه

اما ظاهرا وقتی ک دیگه مادر میشیم باید پوستمونم کلفت کنیم

ان‌شاالله خدا برامون حفظشون کنه

زایمان راحت و سالمی رو برات ارزو میکنم عزیزم😍🫠

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستین💫
میشه بگی دقیقا حرکاتش چجوری بود؟ من سمت راست شکممفقط تکون میخوره و لگد میزنه . یه کم پایینتر از دند ...

خیلی تکون میخورد اولین بار پنج ماهم بود سمت راست یذره تکون خورد بعدش ک بزرگتر شد تکون خوردنشم بیشتر شد افقی و عمودی اینارو نمیدونم عزیزم تو چند ماهته؟؟؟

خیلی تکون میخورد اولین بار پنج ماهم بود سمت راست یذره تکون خورد بعدش ک بزرگتر شد تکون خوردنشم بیشتر ...

من‌۳۶ هفته م فردا تموم‌میشه منظورم از افقی  اینه که کله ش کنار پهلو باشه پاهاشم اون یکی پهلو .

‌آخی عزیزم باز لابد بچه سفالیک‌نبوده که سز شدی . وگرنه کیسه پاره بشه باز منتظر میمونن یه کم‌که طب ...

بچه چندمته؟؟ 

خیلی اذیت شدم بخدااا بعد منم هیچکس نبود کمکم کنه بعد سه روز با همون حالم بلند میشدم غذا میپختم کارامو میکردم ... وای ک چقد سخت بود برام اینقد گریه میکردم ک نگو 

بچه چندمته؟؟ خیلی اذیت شدم بخدااا بعد منم هیچکس نبود کمکم کنه بعد سه روز با همون حالم بلند میشدم غذا ...

بچه دوم یه سقط هم داشتم بین این دو تا . اولی طبیعی بود . اما‌اینو با بدبختی باردار شدم‌کلی دکتر و آی یو آی و آی وی اف و ..... نمیخوام  طبیعی باشه  دوسدارم سز باشم حوصله درد کشیدن ندارم واقعا توانشو ندارم هم روحی هم‌جسمی 

درکت‌میکنم‌عزیزم  خدا بجتو حفظ کنه خوبیش اینه ادم بعد از ی مدت با همه چی کنار میاد و خدا صبرش میده 

2810